resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 8098
    put mudur kendisi? haşa kimse eleştiremez galiba!

    siz seversiniz, bazıları da sevmez. bazı şeyler yorum farkıdır. siz "ooo galatasaray uefa kupası'nı aldı" dersiniz, biz "akılcı oynatmaması yüzünden şampiyonlar ligi'nde çok daha başarılı yerlere gidebilecekken gruplardan çıkamadık" deriz.
    galatasaray'ın avrupa başarıları söylendiği zaman, 89'daki şkk yarı finalini uefa kupası'ndan daha önde tutarlar, bunu unutmayın. yani kargaya yavrusu şahin gözükür derler, uefa kupası size büyük gözüküyor sadece.
    zamanında uzun süreler beklenip de gelmeyen, 2 sezon önce dortmun-prag-parma'lı grupta beklentilere rağmen yaşanan hezimet, önceki sezon juventus-rosenborg-bilbao'lu grupta son maçta bilbao'dan puan çıkaramayarak elenme, 99-00'da ise chelsea'den evinde 1 puan çıkarsan dahi 2. olup çıkabilecekken ya allah haddini bilmeden hücumlar ve 5-0'lık hezimet ile yine gruplardan çıkamama.
    bir de 96'daki psg hezimeti.

    4 senelik maceranın, takımı potansiyelli olmasına rağmen nedense beklenen patlamayı yapamaması nedeniyle içimizde kalan ezikliğin bir nevi giderilmesi gibi oldu uefa kupası.
    yani, takımın bunca başarısızlığının ardından bir teselli idi yalnızca, o teselli de büyütüldü allah büyütüldü.

    halbuki o takımın önünde bir engeldi fatih terim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın