• 15
    uzun zamandır yaşadığım en malca hikayenin gizli kahramanı. tamamen bu arkadaşın üzerine kurulu olan hikayeyi anlatıyorum kardeşlerim. sonunda taşak geçmek serbesttir. hepinizi seviyorum.

    uzun uzun zaman önce sözlükte bir gece, birbirimize, mesaj fasilitesi aracılığıyla yürüyorduk bu güzide kardeşimle. sohbet muhabbet falan derken, aşk üzerine konuşuyoruz. neyse. telefon numarasını verdi bana. birbirini andıran hikayelerin kahramanlarıyız. insan hiç tanımadıklarına bazı şeyleri daha rahat anlatabiliyor. kendi telefon numaramı bilmediğim için ben, ayaküstü oradan yazamadım.

    evet bilenler bana "msk" der. ismimin kısaltması. bunu ben çıkartmadım. sizler var ettiniz teşekkür ederim. saklamaya gerek yok adım mert. tandemin adı da yusuf. moderasyonun bildiğini, yazarlardan mı saklayacağız sanki. hiç. neyse. kendi telefon numaramı unuttuğum için ben yazamadım. telefonumu elime aldım. tandem'in numarasını kaydettim. "msk" diye mesaj gönderdim. cevap gelmedi.

    gel zaman git zaman aradan birkaç ay geçti. bu arada ben güzel şeyler yaşadım. nasıl olduğunu anlatmayacağım. ama güzel. bu süreçte yine goygoy dönmeye devam ediyor. hatta berabaer maç izlemeler falan. ancak nedense biz hiç bu adamla telefondan irtibata geçmiyoruz.

    yine bilenler bilir. gece gece alakasız kişilere mms veya alakasız mesajlar atarım. (erotik değil çirkinleşmeyin) yine o gecelerden birinde, bir mekanda içiyorum. ismi lazım değil reklama girer. bu adama mesaj atasım geldi. "hayat bu kardeşim adamın amına koyar." yazdım ve gönderdim. gece 04-05 civarı. mekandan çıktık. arkadaşın evine gittik. gece henüz bitmedi.

    güneş doğdu falan. ben gittim yeni açılan tekelden 2şer bira daha aldım. adamın bana yönelik anlamsız bakışlarına aldırmadım. eve geldim tekrardan. artık insanların uyanma saati gelmişti. telefonum çaldı. arayan "tandem". telefonu aldım elime. "bebeğim insan evladı bu saatte aranır mı amk?" dedim. bir kadın sesi. (sessizlik bende - 'ananı sikiyim annesi çıktı telefona' )

    - "siz kimi aramıştınız?"
    - "eee şey teyzecim yusuf'u. ama aramamıştım mesaj atmıştım."
    - "siz kimsiniz?"
    - "ben mert teyzecim arkadaşıyım."
    - "yusuf'un öyle bir arkadaşı yok."
    - "peki teyzecim kusura bakmayın" (annesi sarhoş galiba. neredeyse arkadaşıma mesaj attığım için bana fırça kayacaktı)

    ne kadar kötü bir insan olabilirim? kazık kadar adamın annesi, telefonda oğlunu benimle görüştürmek istemiyor diye düşüne düşüne bıraktım telefonu. bulunduğum ortamda goygoy devam etti.

    gel gelelim aradan yine bir vakit geçti. " 15 şubat 2013 akhisar belediyespor galatasaray maçı " tarihi geldi çattı.
    tandem yine twitter üzerinden bana "maçı beraber izleyelim" dedi. "olur" diye cevap verdim. menşınlarda sürekli maçın nerede izleneceği üzerine konuşuyoruz. (menşınlar çok uzadı. tandem, gstv'ye programa çıkmış adam. az ünlü :( nispet yapıyor demesinler diye telefondan aramaya karar verdim. )

    aldım telefonu elime. aradım. aynı kadının sesi. bu sefer bana harbiden yusuflar geldi.

    - "evladım sen kimi aradın?"
    - "ee yusuf'u aradım teyzecim. maç izleyecektik."
    - "sen kimsin?"
    - "mert ben yusuf'un arkadaşıyım."
    - "bana açık kimliğini ver. kimsin ve yusuftan ne istiyorsun?"
    - ^+%&+%/(&%
    - "ben senin niyetini çok iyi biliyorum. yusuf'un mert diye bir arkadaşı yok. yusuf'u rahat bırak. gecenin bir köründe zaten bana "msk" diye mesaj da çektin. ben onun da ne anlama geldiğini çok yi biliyorum. seni savcılığa vereceğim. sen beni cahil mi sandın? mesajları saklıyorum bilerek. savcı senden hepsinin hesabını çatır çatır soracak." (kadın bilenmiş bana. kan istiyor. vahşet istiyor. )
    - "teyze yanlış anladın da. msk ne anlama geliyor?"
    - "ben anlayacağımı anladım. seninle görüşürüz." (çat)

    facebooktan tandem'e yürüdüm. "lan senin numaran bu mu?" diye. "hayır abi yanlış o" şeklinde cevap geldi.

    teyzenin yemin ederim içi fesat. dahası, teyze, "yanlış numara" dese daha ilkgün kapanacak bu mevzu. ama inatla diretiyor. yani ortada bir yusuf var. ve teyze bu yusuf'u benden korumaya çalışıyor. sesinde bir tedirginlik. sürekli gerçek kimliğimi öğrenme çabaları. yusuf kimse artık bütün arkadaşlarını da biliyor. yazık çocuğa yemin ediyorum. başka düşmana gerek yok.

    avukat parasını tandem'den alacağım evet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın