• 12
    üzüntüm sakarya halkınadır. takımı tüm şehrin inançla sevdikleri, destekledikleri için.
    sitemim ligin ilk yarısında bile bile üstüne basa basa söylüyorum bile bile oynamayan futbolcularadır. paraları alamadıkları için oynamadıkları için, koca 18 maçtan 9 puan çıkardıkları için.
    teşekkürüm ligin ikinci yarısında kadrodaki tüm futbolcularadır. inanarak, mücadele ederek oynadıkları için, 18 maçtan 30 puan topladıkları için.
    nitekim bu saatten sonra ne teşekkür ne sitem ne de üzüntü fayda eder. gerçek olan bir şey var ki ligi 15. bitiren takım, son 3 te olmamasına rağmen 2'li averajla 1. lig'e veda ediyor. 1. yarıda oynayan futbolcuların bazıları azcık şerefli olsaydı sadece bir puan bir beraberliği alsalardı şuan küme düşen, 2'li averaja kurban giden takım sakaryaspor olmayacaktı.
    ama sakaryaspor şehriyle, taraftarıyla, takımıyla, altyapısıyla, herşeyiyle daha önce olduğu gibi bu zor günlerinde üstesinden gelecektir. unutmadık hala depremden dolayı lige çıkamayan takımı, sivasspor deplasmanına giderken otobüs kazası geçirerek futbolcularını, kaptanını, teknik heyetini kaybeden takımı, depremden sonra bir türlü düzelmeyen ekonomik durum yüzünden belediye tarafından sürekli açık arttırmaya çıkarılan takımı. ligden düşmekte neymiş varsın üzüntümüz bu yüzden olsun. en azından hakkımızla düştük. federasyonun aynı bölge takımlarının birbirine yatmasına göz yumduğu bir ortamda en ufak bir şikeye, şerefsizliğe karışmadan hakkıyla mücadele eden bir takım sakaryaspor.
    seneye eminim ki sakaryaspor geçmişinin ve duruşunun hakkını verir ve bir üst lige tekrar çıkar. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın