• 33
    swf'nin orta yerindeki kişi kasap"amaabikatilyaaa"gökhan'dır.

    bilemiycem yani.

    lan çok acayip bir şey ya. 1-2 bir şey söylemek istiyorum bu swf ile alakalı. hani kasap gökhan'ı öyle "elinde efes'i belinde döneri" diyecek kadar tanımıyorum ama buna rağmen bildiğim kısımlarıyla sever sayarım. bildiğim kadarıyla 2014'de cezası bitecek kendisinin. yarı açık cezaevine geçmiş olmalı ki daha önce de braga maçında görünmüştü (benim bildiğim kapalı cezaevinde izin olmuyor çünkü). sonradan da 16 aralıktaki fenerbahçe maçına izin ayarlamış sanırım ve nevizade'de bu swf'nin oluşmasına vesile olan videoda görünmüş.

    şimdi benim için bu swf'yi özel yapan şey şu: burada, twitter'da, facebook'da, tribünde, kahvede en beylik galatasaray aşığı cümleleri dile getiren bizler; hadi gönlünüz olsun, birçoğumuz maalesef verdiği forma parasının karşılığını sahadaki futbolla, tribündeki coşkuyla, televizyon başında ligtv'nin görüntü kalitesiyle alamadığımızda galatasaray'a küserken bu adam uğruna gençliğini, hayallerini, özgürlüğünü harcadığı galatasaray için unutulmaya yüz tuttuğu bir anda sesini duyurabildiği ilk anda öyle bir söylüyor ki hayatın anlamı galatasarayı; bence stattaki 50000 biletli seyircinin en coşkulu söyleyişinden daha bir samimi oluyor. euroleague i feel devotion diye intro (??) döndürürken kasap gökhan'ın resmini koysa ya; bundan daha fazla kendinden fedakarlık eden birini bulacak değiller ya.

    not: suçu ve suçluyu övmek gibi olmasın da; ingiliz holiganların amına koyayım kasap gökhan'a bir şey olmasın.
    not 2: tribünde söyleyince hakikaten yavan duruyor http://www.youtube.com/watch?v=0n5VweGnovE yok lan fena da değil aslında da, çoğu insan swf'den önce bunu duysa "ya bu ne abi adamlar ne güzel 'beşiktaş seninle ölmeye geldiiik' diyor" diyerek "10 numara beste"yi harcayıverirdi, yemeyelim birbirimizi.

    plase: swf'ye kaynak olan videonun ortaya çıkmasında en önemli pay daniel tozser'e ait aslında. başlıkta adı geçmeliydi :/

    edit: http://gss.gs/1124077
App Store'dan indirin Google Play'den alın