resim
Adel Taarabt
Takım:Al-Nasr SC
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:35
Boy:1.85
Uyruk:Fas
  • 31
    http://25.media.tumblr.com/...MYw1r1fq7do1_500.gif

    üst düzey liglerde oynayıp da sokak futbolu oynayan adam kalmamıştır herhalde. beşiktaş gibi bir takım bile quaresma'ya en fazla 1.5 yıl sabredebildi. ronaldinho vardı. o da en sonunda ülkesine kadar gitti. şimdi kafası rahat. bekiyle gelme gibi bir derdi olmadan topunu oynuyor.

    işte bu adam, yani adel taarabt, ronaldinho'nun brezilya ligi'nde oynadığı topu epl'de oynuyor. epl'nin tüm mekanikliğini sikip attı. taktik maktik dinlemeden, taşağı serik bir vaziyette oynamaya devam ediyor. faydalı mı? tartışılır. teknik direkör olsam takımıma alır mıyım? almam. ama bu adamın oynadığı maçı oturur izlerim hacı.

    üst düzey liglerde oynayıp da bildiğini oynamaya devam eden kendisinden başka bir topçu var mı, bilmiyorum. cristiano ronaldo'nun bile bekiyle geldiği şu futbol dünyasında; o, 15 yıl önce sokak aralarında oynadığı topu oynamaya devam ediyor. bi ara tülin'in peşinden koşan bir caner vardı. adanalı. o'nun aşkına, bildiğini işlemesine büyük saygı duymuştum. şimdi benzer duyguları adel taarabt'a da besliyorum.

    (tülin'in sadece yüzü güzeldi)
App Store'dan indirin Google Play'den alın