• 77
    nickime ilham vermiş oyun. ayrıca bugüne kadar oynadığım tüm fifalar içinde en iyi hatırladığım oyun. hatırladıklarımı sıralamak gerekirse,

    - yıl oldu 2012, fifa 13'ün çıkmasına sayılı günler kaldı, hala bu oyundan daha güzel ana menüsü olan bir fifa görmedim ben. http://www.fifa99.net/images/menu_shot_01.JPG
    - oyunda fenerbahçe yoktu, galatasaray ve beşiktaş vardı.
    - galatasaray'da futbolu bırakmış olan adrian knup beşiktaş'ta ise alakaya bak çay demle diyeceğiniz adi soyadi, rovosata ve recep burun isimli oyuncular yer alıyordu.
    - golden goal diye bir uygulama vardı. gol sayısını isterseniz 10'a kadar çekip 10 gol atan kazanır şeklinde maç yapabiliyorduk.
    - kornerlerde istersek adama orta, istersek seçtiğimiz bölgeye orta, istersek de okun dayandığı noktaya abanıp 3 farklı varyasyonla orta açabiliyoduk.
    - bilgisayar gol atınca, kaleci zaman geçirmeye başlar, kurtarıştan sonra degajdan önce topu 3 kez sektirir, elleriyle dağılın beyler hareketi yapardı. biz de bilgisayar başında kriz geçirirdik. aynı hareketi geçen halı sahada yaptım, denemenizi tavsiye etmiyorum.
    - kaleciye kaymak serbestti. cezası kırmızı karttı.
    - q tuşuna basıp kasti faul yapmak da serbestti.
    - oyunda ronaldo sanılanın aksine no.9 olarak değil, g.silva olarak yer almaktaydı inter kadrosunda.
    - klinsmann almanya kadrosunda olmasina rağmen hiç bir kulüp takımının kadrosunda bulunmamaktaydı.
    - oyuncuların gözleri yoktu.
    - kırmızı kart gören oyuncu animasyonlarından biri, o zamanların bomba şarkısı ölürüm sananın klibinde tarkan'ın terasta kollarını bağladığı kızın önünde dizleri üzerinde haykırma hareketinin aynısıydı. ama tabi fifada durum farklıydı, tarkandan bihaber hakem acımaz oyuncuya kırmızıyı basardı.
    - clarence seedorf, edgar davids ve hasan şaş'ın dış görünüş olarak farkı yoktu.
    - bir oyuncuyla top sürmeye başladığınızda önce oyuncunun adını söylerdi spiker, uzun süre top sürüp tehlikeye bölgeye geldiğinizde ise top süren oyuncunun adını daha şaşırmış bi tonlamayla söylerdi, gol atınca ise haykırırdı. bu nedenle babayaro ile az gol atmamıştım.
    - ayrıca stad olarak ali sami yen'i seçince, ki oyunda istanbul diye geçerdi, maç öncesi güzel bir ali sami yen animasyonuyla oyuna başlardınız.
    - oyundaki en iyi forvetler kanımca, george weah, dennis bergkamp, jurgen klinsmann ve g.silva idi.
    - kanatlarda overmars ve mcmanaman'ın estiği oyundu.
    - defans deyince akla kel kafasıyla jaap stam gelirdi.
    - kalecilerde favorim ise peter schmeichel'dı.
    - almanya kalesinde kahn real madrid kalesinde casillas dönemleri başlamamıştı. yerlerine andreas köpke ve bodo illgner oynardı.

    ayrıca itiraf etmeliyim ki,

    o zamanlar ingilizce bilmediğimden ve yaşım küçük olduğundan, beşiktaş'ın kalecisi ike shorunmu'nun yanındaki gk ibaresini ganalı kaleci demek bu herhalde diye düşünerek oynamışlığım vardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın