resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 7478
    söylenenler keşke doğru olsa da takıma geri dönse diye ümit ettiğim eski oyuncumuz.

    her türlü iş yapar. hamit için sağ kanatta sorun yaşadığımız anlarda kanatları yaparsın amrabat - arda, akar gidersin. yerli olduğu için sınır mınır derdi tasası da olmaz, kebap. gel gelelim zaten bunun şampiyonlar ligi var, spor toto süper ligi var, kupası var uzun mu uzun bir maratondayız. bazen hamit yedek olur, bazen amrabat. tek forvete mi döneceksin bazı maçlarda? koyarsın arda'yı forvet arkasına arkana yaslanırsın. kaldı ki kabul etmek gerekir şuan bile ileride üretkenlik bakımından sorun yaşıyoruz, yeterli olduğumuz söylenemez. kağıt üstünden konuşursak; selçuk, amrabat, bir de geriden zaman zaman melo ile forvetleri besleyebiliriz. orada bir de arda olsa fena mı olur?

    atletico belli ki ödeyemiyor parayı. geçen twitterda porto'nun falcao için hala alması gereken parayı alamdığı için atletico'yu uefaya şikayet ettiği söyleniyordu. 8 milyon alacağımız mı var? al abi sende kalsın, bırak arda'yı. 2 milyon € da biz sakal atarız ödeşiriz.

    bunların hepsi benim düşüncem, temennim; fakat gerçek düşünceme dönersek keşke o ihtimal doğru olsa da gelse ama hiç sanmıyorum. bu saatten sonra da açıkçası transfer yapacağımızı düşünmüyorum. belki sol bek gelir ama arda olmaz.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın