• 95
    sonuna kadar erden timur diyen biri olarak hatalar yaptığımız transfer dönemi. erden timur mükemmele yakın harika bir yönetici, vizyonu olan insan ama o bile hatalar yapabiliyor. bu hataların bir kısmı oluşan beklentiyle ilgili. bir kısmı futbolun içinde doğal sayılacak hatalar. transfer bu, bazen tutmaz. bir kısmı da hayatın getirdiği sürprizler. hayat bu, bazen beklemediğin yerden vurur, beklemediğin yerden de sevindirir.

    kim derdi ki bu sezonun en iyi iki adamı yedeğin yedeği barış alper ve 37 yaşındaki mertens olacak diye. bu arkadaşlar şampiyonlar ligi maçlarında ilk 11 bile oynamadılar.

    kim derdi ki ndombele hiç tutmayacak, ziyech sadece son 10 maçta şov yapacak, kerem de zaha da aynı anda yedek kalacak. icardi sakat sakat oynayacak. bu takım yine de 100 puanlara gelecek. hiçbirini bilemezdik.

    koşucu kanat barış alper, teknik pasör kanat ziyech. okan hocam çok aradı, çok denedi ama bu ideal kanat ikilisini bile daha yeni bulabildi. birkaç haftadır tam anlamıyla oturdu kadro. bu işler kadro kimyası kadro dengesi inanın zor işler. bu yüzden transfer şampiyonu olmak sizi başarılı yapmaz. istikrarlı kadro bizi başarılı yapar. taraftarımızın bu sezonu düşünüp artık ayağını yere basması lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın