• 398
    26 mayıs'ta ligler bitti ve şu an haziran'ın 17'sindeyiz. o günden bugüne ilgimiz olduğu söylenen oyuncular:

    wan bissaka, höjbjerg, mctominay, fofana, khephren thuram, amrabat, rafa silva, assignon, clauss, ndidi, dybala, griezmann, goretzka, kimmich, coufal, rabiot, neymar, batshuayi, emre can, ilkay, oğuz...

    bunları yapan da galatasaray muhabiriyim diye geçinen tipler.

    yahu diğer takımların muhabirlerine bakıyorum, doğru düzgün isim bile verilmiyor, verilse de hemen imzalanan isimler oluyor fakat bizim muhabirlerimiz her gün isim sallamaktan ve hayal satmaktan başka hiçbir şey bilmiyor. düşünün ya, ligler biteli 20 gün olmadan piyasaya 20 farklı isim saldılar. yıllığı 100 milyon euro olan neymar mı dersin, bonservisi 20'den aşağı olmayacak thuram, fofana veya mctominay mi dersin, şu an city'de bile oynayacak griezmann mı dersin...

    biraz az sallayın artık be. yok rabiot alternatifler arasında, listenin 1 numarası çok büyük bir oyuncu falan filan ciddi anlamda sıkılmaya ve artık küfretmeye başlıyorum. daha transfer dönemi başlamadan böyle olduysa, transfer dönemi başladığında neler neler olacak.

    hayır bir de en nefret ettiğim şey, bu muhabirlerin yüzlerce isim salması ve sonra biri tutunca hemen kendini kral ilan etmesi!

    bu vesileyle buradan galatasaray taraftarına da sesleniyorum,
    bazı muhabirlerin gazına gelip de beklentiyi yüksek tutmayın ve mümkün olduğunca da takip etmeyin!
  • 399
    rakip yıllarca şampiyon olamasa bile para konusunda belli ki problem yaşamayacak. bu nedenle transfer konusunda dikkatli olmamız gereken dönem. nokta atışı transferler yapmamız şart.

    tüm taraftarlar ve hocanın da dediği gibi sağ bek ve 8 numara öncelikli. sırf sadece şu iki mevkiye güvenilir ve iyi transfer yapalım, oyunumuzun geçen seneye göre kat kat iyileşeceğine eminim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın