ligin ilk devresini sadece 24 puanla tamamlayan takım. en iyi ihtimalle de liderin 17 puan gerisinde bitirecekler, yarın bu miktar muhtemelen 20 olacak.
ne olursa olsun hala son şampiyon unvanına sahip olmaları nedeniyle 2 şubat 2021 tarihinde oynayacağımız maç için kendilerinden çekinmekteyim. umarım o maça kadar toparlanamazlar ve rahat bir şekilde kafalarına vurur geçeriz.
2408
beklendiği gibi bir süre sonra tabiri caizse patlayan kulüp. bu düşüşü daha geç bir zamanda bekliyordum, pek büyük şeylerin değişmesinden sonra, ama öyle olmadı. bunlar gibi tarihi, kültürü olmayan kulüplerin elde edilen büyük bir başarıyı hazmetmesi ve alışkanlık kazanması kolay olmuyor. yıllardır bu hedef için uğraşıyorlar. elde edince de haliyle kolayca bir doymuşluk gelişti. bundan sonra oyuncuları motive etmek de zor. kimi rehavete kapılır, kimi daha büyük kulüplere transfer olmak ister vs. bu kulübün geleceği daha da karanlık görünüyor. zaten hiç bu noktada bile olmamaları gerekirdi. neyse.