kendisi, maksimum tff 1.lig seviyesinde bir kaleci. sağ olsun bizi de ait olduğu yere götürecek.
806
16 ocak 2022 hatayspor galatasaray maçından sonra hala ilk 11 de kendisi olursa altyapıdaki diğer kalecilerimiz ve fatih öztürk kendilerini sorgulasınlar çünkü dünyaya gelmiş en kaleci olmayan kaleci kendisidir.
807
ligin kalanında bir daha forma yüzü görmemesi gerekiyor. zaten kendisinin varlığı yokluğu bir bari yerine genç bir ismi deneyelim belki tutar.
bunu kadro dışı bırakmayan herkese de yazıklar olsun. oynadığı her maçta hakemden federasyondan rakipten daha çok galatasaray’a zarar veren ama her hafta ödüllendirilen insan. bravo.
811
fatih terim’in geride bıraktığı enkaz.
812
burada aylardır fatih öztürk bile bundan daha iyi diye haykırıyoruz ama hala kendisi oynuyor. bize her şey müstehak, her şeyi hak ediyoruz.
813
1.97 boya rağmen köşe kapatamayan kalecimsi.
814
hayatta adalete olan inancımı kaybettirmiş kaleci. kendisinin futboldan kazandığı her kuruş fakirin, fukaranın hakkına girmektir.
815
üst direğe kasaplardaki boncuklu perdeden assak daha çok top çıkarırdı.
816
kardeş allah aşkına bırak git. bu kadar insanın ahı ağır gelir. valla git. kendi iyiliğin için.
şu herifi kaleye koyacağımıza, bir tane fazla stoper koyalım daha fazla katkısı olur.
kaleci olarak ilk 11 çıkması, allahın bir lütfu kendisi için. topa uçuşu, topu tutuşu kaleci değilim ben diyor, galatasaray profesyonelleri nasıl göremiyor bunu anlamıyorum.
818
kendisi yerine kale ortasına patates çuvalı koysak en azından belki çarpıp kaleye girmez top.