iyimser tahminle futboldan anlamayan bir dolu insanın yazdığı, kötümser tahminle galatasaraylı olmayan pek çok kişinin yazdığı oluşum. sezonun tartışmasız en iyi oyununu oynadığımız maçta, yine hocaya sallanıyor. şimdi argümanları tek tek sıralayacağım.
manevi evladı feghouli'yi 90 dakika oynatan: takımın tartışmasız en iyisiydi. kaç tane kilit pas verdiğini sayamadım bile. mis gibi oyun kurdu. rating'ine bakarız.
değişikliklerle maçı veren: bunu yazanlara baktım. hepsi ama hepsi 1 ay önce kötü gittiğimizde gençler niye oynamıyor temalı 10 entry yazmış. bugün onları 1-0 ve rakip 10 kişiyken aldı diye suçlu hoca oldu. almasa, gol yesek aynı oyunculardan farklı sonuç bekleyen denirdi, gol yemesek takım 10 kişi kalmış ne zaman alacaksın denirdi.
barcelona-celtic maçı vardı. barca %85 topla oynamıştı. kaybetmişti. barcelona taraftarları pep'e hoca değilsin demiştir herhalde. tek tek bütün oyuncularımızın %100lük gol kaçırma yarışına girdiği yerde, 7 eksikle dehşet oynadığımız maçta yazılana bak. siz galatasaraylıysanız vallahi ben değilim.
(bkz:
23 kasım 2020 galatasaray kayserispor maçı)