resim
Erden Timur
Görev:Asbaşkan
Takım:-
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 4553
    resmi bir açıklama yapana kadar beklemek niyetindeydim. hep bir umut söylenilenler asparagas haber olsun diye bekledim. geldiğimiz noktada en kötü karar kararsızlıktan iyidir. bu olayı bu kadar sündürmeyecekti. uzatarak hem kendine hem camiaya zarar verdi. kendisinin en büyük destekçisi ve sevenlerindendim.

    ama ben bir ergenken, imparatorun fiorentinaya gidiş haberine ağlamış, o çaresizliği, mutsuzluğu hissetmiş biriyim. o yüzden kişiler gelir geçer, asıl olan galatasaray’ın başarısıdır. kendisi olmadan başarının, hele dursun özbek başkan iken, olmayacağını düşünüyorum.

    bu kadar yoğun destek karşısında, kararı sündürüp, uzatıp bir de ben gidiyorum diyorsanız, ileride galatasaray’a dönmek istediğinizde de, ben fikri hür vicdanı hür bir galatasaraylı olarak mıh gibi karşınızda olacam. galatasaraylı kendisine yapılanı iyi de kötü de unutmaz.
  • 3546
    bir kere 2023 yaz transfer sezonunu başarısız geçirdi demek büyük haksızlık olur. yanlış hamleler olmuş olabilir ama tüm yazın ana konusu mauro icardi idi ve kendisini getirdi. onu geçtim sol bek ve orta saha ihtiyaçlarına angelino, kerem demirbay ve tanguy ndombele takviyeleri yapıldı ama istenilen verim alınamadı. yine yazın alınan kaan ayhan ve davinson sanchez'ten iyi katkı aldık. wilfred zaha da öyle ya da böyle katkı veriyor. eyüp aydın gibi bir potansiyel de takıma katılmış. çıkan haberlere göre zarar ettirmeyecek hakim ziyech ve mateus tete ile birlikte kötü bir transfer dönemi geçirdi demek haksızlık olur. yedek kaleci olarak alınan günay güvenç bile çıktı katkısını verdi.

    2024 kışında ise sacha boey avrupa'nın en büyük takımlarından birine rekor kırarak gitti. cedric bakambu'dan hiç beklenmedik bir kar elde edildi. verim alınamayan angelino ile yollar ayrıldı. berkan kutlu gibi yerli kontenjanında elini rahatladan dinamik bir oyuncuyu geri getirdi. boey'den açılan bölgeye çok ucuza serge aurier çekildi ve carlos vinicius da gayet kabul edilebilir bir meblağya takıma katıldı. buna da kötü diyemezsin. iyi de denmez çünkü takımın 3, 6/8 ve 10 ihtiyaçları hala ortada ama işin maddi boyutunu da hesaba katmak gerekiyor. eğer borçlar eriyecekse ve bu borçlar erirken takımda fernando muslera, davinson, victor nelsson, abdülkerim bardakcı, kaan, lucas torreira, barış alper yılmaz, kerem aktürkoğlu, zaha, ziyech, dries mertens ve icardi gibi elit oyuncular varsa ben erden bey'e kötü transfer dönemleri geçirdi diyemem. eksiklerini ve hatalarını söyleyebilirim ama kötü diyemem.
  • 795
    kendisinin dursun özbek gibi bir profille yola çıkmış olmasını bir zekanın tezahürü olarak görüyorum.

    benim hüsnükuruntum da olabilir, tamamen hissiyat ama, galatasaray dinamiklerini anladığı için özellikle dursun özbek'le çalışmak istemiş gibi geliyor. zira biliyoruz ki, sen taraftar olarak ne kadar nefret edersen et, dursun özbek bizim kongredeki özellikle liseli büyük kesimin dursun abisi.

    erden timur ilerde, başkanlık gibi, daha önemli bir görev almak istiyorsa, ve bunu entrikalara kurban gitmeden yapmak istiyorsa, dursun özbek gibi bir profille iyi geçinmek zorunda. yarın dursun özbek'le kavga etseler, yönetimden ayrılsa, başkanlığı hayal olmayabilir belki ama, başkan olsa bile ilk başarısızlıkta kendisine net kere net çelme takılır. o yüzden bu yönetimde olmayı özellikle isteyip, ne olursa olsun dursun başkan'la iyi geçineceğini düşünüyorum.

    tabi bunlar sadece benim tahminlerim. belki de gerçekten birbirlerini çok seviyorlardır, bilemem.
  • 4704
    kendisinde biraz 'kurumsal kezbanlık' seziyorum. aslında bu tespitimden çok da emin değilim. çünkü diğer taraftan iş dünyasında başarılı olmuş bir adam var. bu ülkede bu kadar duygusallıkla içinde bulduğu sektörde nasıl böyle başarılı olmuş onu da anlamlandıramıyorum. toplantıda gözleri doluyor falan. bilmiyorum bana komik geliyor bunlar. ortada gereksiz bir duygusallık var.

    galatasaray'ın içindeki kirli siyaset beni yıpratıyor diyorsun da napıyor abi bu adamlar? ne yapabilirler ya? tuvalete bile yardım almadan gidemeyen moruklardan oluşan bir kitle en fazla ne yapabilir yani? ortada adli bir vaka mı var? tehdit mi ediyorlar? nedir yani? eğer böyleyse bunu dillendirirsin. bunun dışında mücadelesini veremeyeceğin ne olabilir?

    kısaca kendisinin ayrılma sebebinin bu ülkede hiçbir karşılığı yok. onu bir geçelim. bugün çalıştığımız şirketlerde bile ekip içerisinde herkes sizi seviyor mu? kuyunu kazmaya çalışanlar, yöneticine seni şikayet edenler vs. vs. her yerde bu var. biz de yaşıyoruz bunları. ama bundan dolayı da istifa etmiyoruz. kaldı ki geçtiğimiz sezon özelinde transfer konusunda net bir başarısızlığın var. 1.5 transferin tutmuş. buna rağmen neredeyse tüm taraftar arkanda. bundan daha büyük bir güç yok ama sen ayrılmayı tercih ediyorsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın