• 1662
    gecirdikleri 1 seneyle hayal kirikligi yaratmistir.

    bir senenin sonunda ne yapti bu adamlar?

    polat zamaninda adamlar bir cok proje urettiler. gsbonus, gs mobile, sigorta kil tuy bir suru plan hayat gecirildi ve kulube gelir saglandi. stad tamamlandi ki yonetimin en cok ugrastigi konu buydu. riva icin yalan soylemeyeyim ama 500 kusur imza alinip en sonunda insaata baslanmasi icin izin alindi.

    bu kadar yogun temponun arasinda sportif basarilara yeteri kadar ilgilenemediler ve polatin adnan sezgin aski en sonunda da taraftari satmasi sonlarini getirdi.

    yeni yonetim ne yapti peki geldiginden beri? bitirmeleri gereken bir stad yoktu, riva arazisinin isi bitmisti ve gelirler artmaya baslamisti. unal baskan borclarin azaldigini soyluyor. %20'den fazla kulup hissesi satarsan elbette borclar azalir, onemli olan polat yonetimi gibi yeni projeler ureterek bu borclari azaltabiliyormusun, asil mesele o.

    1 senede yeni bir proje yok. 1 senede futbolda, ki o da terimin sayesinde terim olmasaydi babayi sampiyon olurduk, sampiyonluk var onun disinda engelli basketbolcularimiz sampiyon oldu. totale baktigimizda sportif olarak basarili bir sene gecirmedi kulup.

    tff secimlerinde demirorene verdigi destek kabul edilemez. kesinlikle bu destegi durusumuza yakismadi.

    bununla birlikte bir bulent tulun var ki evlere senlik. adamin yuzunden polat mehkemeye verildi, adam jurnalicilik yapti ama hala kulupten maas aliyor bu adam. adnan sezgine soylenmedik laf birakmayanlar tuluna neden bir sey soylemez merak ettim dogrusu.

    yonetimin icindeki catlaklari artik ilkokul cocuklari bile biliyor. sampiyonluk bunlarin ustunu kapatti ama gercekler hala orada. ortada yeni bir proje yok, olacagina dair isik da yok. basketbol sahipsiz, voleybol basarisiz. aysalin daha once dedigi gibi; unal aysalin en buyuk sansi terimle calismasi.

    daha cok is, daha az laf.
App Store'dan indirin Google Play'den alın