• 1619
    dirk kuyt transferi üzerinden kendisine sallayan taraftarları olduktan sonra ne yapsa yaranamayacak olan yönetimdir. kafa, kafa değil zira. ateşli farfara derler bizim buralarda. sağduyusuz, kuru bir panik ve telaş havasıyla eğriyi doğruyu birbirine karıştıran anlamında.

    dirk kuyt, kötü oyuncu değildir, kendisine çamur atmak hevesinde değilim. iyi bir iş çıkartmıştır fenerbahçe ve bu tür transfer başarılarını her sezon fenerbahçe de , galatasaray da gerçekleştirir. abartılacak bir durum yok. geçen sezon, elinde ne avrupa bileti, ne de lig istikrarı bulunmuyorken elmander'i, melo'yu, ve hatta güney amerika kupasının yıldızı olacağı besbelli olan muslera'yı yabancı transfer olarak getirebilen yönetim bu. selçuk inan gibi bir yıldızı, fenerbahçe'ye gider herhalde denirken alan yönetim bu. engin baytar'ı resmen üç kuruşa transfer etmeyi başaran yönetim bu.

    yukarıda saydığım 5 transfer sonrasında şampiyonluk gelmişken, kalkıp da biz henüz hiç bir transfer açıklamadan kuyt imza attı, hasan ali kaldırım ve mehmet topal da geliyor diye yaygara koparan adamın ben aklına şaşarım.

    ben de transfer görmek istiyorum tabii ki. melo'nun ve hamit altıntop'un henüz imza atmamasından ben de rahatsızım tamam. ancak bu durum kalkıp da kuyt transferine güzelleme çekip de kendi yönetimime çemkirmemi gerektirmiyor. gerekenlerin yapılacağına inancım tam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın