• 1533
    galatasaray'ın pdfk'ye sevkedilmesinin ardından bir heyetle uefa'ya bilgi vermiş olmasını dilediğim topluluktur. umalım ki bu can alıcı noktayı kafada hiç süphe bırakmadan yapmışlardır. çünkü bizi bu kaos ortamından kurtaracak olan hamle buydu geçen hafta itibariyle.

    3 temmuz 2011'de ortaya çıkan futbolda şike ve teşvik hareketinin ilk günlerinden bu yana galatasaray'ı bu olaya müdahil etme çabaları vardı, yaz aylarını hatırlayaran taraftarlar bilir yok galatasaray'a sıçradı yok song'un parası yok bellizona maçı, yok bilmem ne, böyle böyle olayın sonunda bizi de dahil ettiler.

    yukarıda bahsettiğim hamleyi yapıp uefa'dan fifa direktifiyle gelecek cezadan ayrı tutulursak, bu sene şampiyon olalım olmayalım süper lig'de o kadar güçlü bir konuma geleceğiz ki . ilk senemizde gruplardan çıkıp ilk turda elensek, 2. senede çeyrek final oynarsak fenerbahçe'nin ya da beşiktaş'ın esamesi okunur mu. zaten hangi taraftar aman fenere gömdük diyecek seneye. artık türkiye süper lig'de 2 şerefli rakibimiz var bursaspor ve trabzonspor.biz yeter ki avrupa'ya gidebilelim kafamızı avrupaya uzatalım yine eski günlerimize dönebilelim.

    türkiye'de bulunan bu kirli spor ortamını temizleyecek olan yine galatasaray olacaktır uzun vadede. özellikle gelecek men cezalarıyla büyük takımlarla küçük takımlar arasında belirgin olan çizgi yavaş yavaş kendini kaybettirecek. akıllanıncaya kadar şike yapmaya devam edecektir bu şimdi ki soruşturmada adı şike yapan takımlar. ama durumu farkedince kendilerini düzeltmek zorunda kalacaklardır.

    umarım bu yönetim bu hamleyi yapıp, galatasaray'ın bu olaylarla ilgisi olmadığını açıklamışlardır. başımızı avrupaya çevirdikten sonra lige de ambargo koyarız. lig bizim için önemli hale gelmez bi sene şampiyon olamazsak 2. bitiririz yine gideriz şampiyonlar ligine yeter ki ceza gelmesin bize.

    ''amacımız ingilizler gibi toplu hâlde oynamak, bir renge ve isme sahip olmak. türk olmayan takımları yenmek''
App Store'dan indirin Google Play'den alın