• 1531
    galatasaray sözlük'teki bekarların saydırdığı yönetimdir niye boşamıyorsun hatunu diye. takımı çeksin diyenler, hükümete gider yapsın diyenler, tff yönetimini ıslak odunla koştursun diyenler, bla bla bla. limitleri var kardeşim bu yönetimin. bir kere güçlü değilsin madden ve manen anla artık galatasaraylı bunu! bu söyledikleriniz, çok sinirlendiklerinde onların da kafasından geçmiyor mu sanıyorsunuz? içerideki süreci fb bile yönetmiyor direkt olarak başbakana bağlı her şey. devletin bütün kadrolarını, her türlü gücü elinde bulunduranlara karşı napalım sinirlenip kulübü mü kapatalım? biraz sakin olun artık.

    son 15 senede maddi, son 10 senede de maddi ve manevi o kadar kötü yönetildi ki galatasaray işte o kötü yönetimlerin acısı bugün çıkıyor. süren+canaydın+polat dönemindeki sefillik işte 2012'lere böyle yansıyor. bu yönetim o yüzden çok kritik. bu adamların 4-5 senede kulübü maddi manevi güçlendirmesi lazım ki ilerde her konuda lider ve sözü dinlenen, yumruğu masaya indi mi kıyametin koptuğu bir galatasaray yaratılabilsin.

    galatasaray yönetiminin şike sürecinde bazı hareketlerini ben de eleştirdim ama bu adamlar şu an nelerle mücadele ediyor. uefa ve fifa nezdinde lobi de yapıyor kimse merak etmesin. yönetim bir iki hata dışında yapılabilecek her şeyi yapmıştır. aksini söyleyenler ne diplomasiden, ne siyasetten, ne ekonomiden anlamayan ergenlerdir ya da bu ülke ve gerçeklerini hiç bilmeyip uzaydan gelmiş kişilerdir. evet bu kadar net.
App Store'dan indirin Google Play'den alın