• 1527
    --- alıntı ---

    61- galatasaray a.ş. hakkında, 10.04.2011 günü oynanan galatasaray a.ş. - trabzonspor a.ş., 18.03.2011 günü oynanan galatasaray a.ş. - fenerbahçe a.ş. müsabakalarında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ceza tayinine yer olmadiğina,

    --- alıntı ---

    sırf buna bile engel olamadığınız için şike soruşturmasında sınıfta kaldınız. galatasaray'ı pfdkya sevk eden federasyonun oyuncağı olup kurullarına bir tane galatasaraylı yönetici sokamadınız, fenerbahcesini küme düşürmemek için istifa eden eski yönetimlerin önünüze koyduğu süper final'e en başndan eyvallah dediniz, son maçta şampiyonluğu kaçırma riskiyle karşı karşıyasınız, en ciddi rakibiniz şikeyle teşebbüsle boğuştuğu halde 10 mil. €'ya golcü transferi yaparken şu takıma son vuruşlarda iş yapıcak bir tane santrafor transfer etmediniz, bir de şimdi uefa'nın bize bile ceza vermesiyle karşı karşıyayız.

    ha siz gidin hisse satın, kulubten tahvil ihraç edip bilançomuzu düzelttik biz ama yaee diyin. adam gibi mertçe konuşan tek yönetici adnan öztürk'ü susturun.

    fatih terim büyük adamsın yemin ederim. arkanda bu kadar basiretsiz bir yönetimle, bitmiş türk futbolunda, elindeki kısıtlı rotasyona ve imkanlara rağmen, geçen sene bitmiş futbol takımını ayağa kaldırdın, 39 hafta geneline bakıldığında en iyi top oynayan takımı yarattın da sayende bu yönetim bile göze hala başarılı geliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın