• 1521
    bu sezon ciddi manada ters kose olmuslardir. tabi bunun bas sorumlusuda yine kendileridir. sebebi ise, transfer donemlerinde(sezon basi ve ara transfer olmak uzere) sike olaylarinin etkisinde kalmislardir ve bunun ceremesini sezon boyunca cektik.

    transfer yapmadilar diye elestirdigim sanilmasin. bir enkaza yapilan takviyeler basarili sayilabilir.ancak imparator olmasa su anda bu ligi son haftaya kadar kovalayabilecek bir durumumuz yoktu.

    sampiyonluga garanti gozuyle bakildi ve rakip devre arasinda 10m gibi bir rakama sow transferini gerceklestirerek sampiyonluga ortak oldu. iste hata tam olarak burasi. sen esegini saglam kaziga baglayamadin. rakibin durumuna gore hareket etme gafletinde bulundun.

    tipki bir galatasaray'linin antifener gorusunun daha agir basmasi gibiydi bu hareketlerin. rakibinin bu topraklar icerisinde olmadigini,gercek rakipler icin esegini saglam kaziga baglaman gerektigini kavrayamadin.

    onumuzdeki hafta sampiyonluga ulasacagiz. ancak bu yonetimin izlemis oldugu yanlis politikanin elestirilmemesi anlamina gelmemeli.onumuzdeki sezon sadece ve sadece kendi seviyesinin uzerine cikmak icin ugrasmali buyuk galatasaray, rakiplerinin uzerinde kalmak icin degil.o zaman guzel gunler cok daha hizli gelecek.

    bu takimin basinda imparator varken, efsane yonetim olma sansiniz sizin elinizde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın