• 189
    bu sefer başka. ghettolove'ın dediği gibi yeni bir dönemin artık net bir şekilde başladığı maç olacak. sezon boyunca bu doğumun ayak seslerini artarak duyduk, hissettik. bu maç doğum maçı.. stresmiş, fener balıymış, hiçbirinin önemi yok. fatih hoca bunların hepsini düşünmüş, önlemini almıştır. rakip futbolcuları iyi tanıyor. rakip antrenörün futbolculuk döneminden beri ciğerini biliyor. onun mentalitesini ülkede belki de en iyi bilen futbol adamı.. aykut kocaman'dan hep bir adım önde olacak.. aynen önceki 2 maçta olduğu gibi..

    siz sanıyor musunuz ki hoca son 2-3 üç gündür doğru düzgün bir uyku uyumuştur? ben hiç sanmıyorum. maçı kafasında en az 50 defa oynadı. ve oyunun gidişatıyla ilgili ortaya çıkabilecek her ihtimalin çaresini, reçetesini hazır etti, eminim.. fatih hoca bu, boru değil.. hem ustalık döneminde, hem de çok formda bu sene. . böyle bir maçta herhangi bir unsuru şansa bırakabilir mi sizce?

    onun için, herkes çok rahat olmalı bana kalırsa. ben de çok heyecanlıyım, ama bir taraftan da çok rahatım. çok çok beklenmedik bir futbol mucizesi olmazsa, ki normal fener balından da bahsetmiyorum, daha büyük mucizelerden bahsediyorum, maç bizimdir, alacağız, aldık da..
App Store'dan indirin Google Play'den alın