• 606
    galatasaray taraftarı adam gibi tepki koymadıkça, şike diye bağırmaktan korktukça, ultraslan volkanla rıdvanla bjktv'yle uğraştıkça, tff'ye siyah çelenk koymadıkça, dahası sadece hakem hatalarında tff aleyhine bağırılıp inandırıcılık kaybedildikçe sadece fenerin küme düşürülmesi yalan olmayacaktır. yalan olacak olan 3 kuruşluk zevkimiz futboldur.

    ultraslan ve diğer taraftar örgütleri artık futbolu kurtarmak durumundadırlar. bunun için bu fikri destekleyen diğer takımların taraftar gruplarıyla iletişime geçilip ortak tepki konulmalıdır. gençlerbirliği taraftarı ilhan cavcav aleyhinde deklerasyon yayınlamıştı. her takımın endüstriyel futbolu protesto eden taraftar grupları illaki vardır. çarşıyla aramız nanemolla olmasa onların da desteği alınsın diyeceğim. böylece galatasaray taraftarının hareketi olarak görülmez.

    ne yalan söyleyeyim ben ultraslanda böyle bir basiret göremiyorum. bu kadar hamlesizliğin altında buzağı aramaya çıkıyorum. umarım bizim bilmediğimiz bir çıkarımız vardır. bu kadar gafleti osmanlı bile göstermedi çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın