• 1
    ulke futbolunda kotu sonuclar alindigi zaman en son suclanmasi gereken adamlardir. ozellikle turk milli futbol takimi icin konusucak olursak. futbolcu havuzu bellidir. artik 5 yasindaki cocuk bile biliyor kimin nerde oynadigini. kimin gelliseme gostererek milli takima goz kirptigini. futbol ekolu olan ulkeler icin zaten sablonda bellidir milli takim icin. futbolculari bu sablonlarda yerlerine yerlestirmekse cocuk oyuncagi zaten. maca 3 gun kala takimi toplayip ne gibi bir taktik teknik sey olusturulabir olusturulsa bile nasil bir refleks kazandirilabilir ki gelistirilen taktik icin.

    eger ulke futbolun iyiye gidiyorsa bu zaten milli takima yansir. milli takimin hocasinin isi degildir ulke futboluna katkida bulunmak veya bir futbol ekolu yaratmasini beklemek insafsizliktir.

    kulup takiminda teknik direktorun takima katkisi yuzde 80 ise milli takimda yuzde 30 dur.

    sen sike yap, alt yapiya yatirim yapma, liginde afedersin yarrak gibi futbol oynansin,gotu boklu arda en buyuk starin olsun, futbolcularin kendini hic gelistirmesin, yeterli tesis yapma, secmelerde torpil isler, avrupanin en dusuk seyirci ortalamasiyla oyna, genclere takimlarda hic sans verme ve 100 senedir ortaya bir futbol ekolu koyma ondan sonra butun gunahlarini 1 sene once ulkeye gelmis elin holladalisina yik sen rahatla ne guzel istanbul.

    ayiptir gunahtir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın