• 286
    iyi mücadele ettiğimiz ama gol atmakta zorlandığımız bir maç oldu. daha başlarda 7-1 gibi bir skorla geriye düştük. üstelik rakip çok üstün oynamıyordu. rakip takımda en az 2 tane çakılı defans ve hayatının kaleciliğini yapan bodom olduğu için hücumlardan elimiz boş döndük.

    tahmin ettiğimiz gibi karşı takım 2.yarıda fiziksel olarak düşüş gösterdi ve takım halinde geriye çekildi. ama geri kalan sürede ne yaptıysak olmadı. fernando orkun'un kafa toplarındaki hakimiyeti, nkfvas'ın üstün zekası, ilovedonut'un şok presleri, hsnyvz'un bindirmeleri, freddie morrison'un şutları, saroc'un çabaları yetmedi. farkı indirsek de bir türlü eşitliği yakalayamadık ve maçı kaybettik.

    bana göre galibiyette en büyük pay childofbodom ve ekstra işler yapan buzdolabindadondurmayiyenpandanındı. onun dışında cnyvz, marcha de la vida, mert insani ve omarduff her zamanki formlarındalardı. ilk kez katılan lazish ise defansta güven verdi, ikili mücadelelerde rakibine gün yüzü göstermedi.

    2-3 haftadır takımlarda yalnızca 1-2 değişiklik oluyor. kemik kadrolar oluştu gibi. bizim takımda bir düşüş olduğu kesin. üst üste gelen mağlubiyetler mi etkiledi, takım arkadaşlarım kendilerine dikkat etmiyorlar mı, kimya mı uyuşmadı bilemiyorum ama böyle devam edersek galibiyet zor beyler :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın