• 245
    mert insanı olayı çok güzel özetlemiş aslında; yine kazandık! istanbul ekipte kalifiye jurnal 10 maç üst üste galibiyet serisi için grup kurmuştu facebook'ta, bizim maçlar bittikten sonra aklıma o geliyor. ben olayı ilerleticem 50 maç üst üste galibiyet için grup kurucam, ki zaten 2 yıldır 3-4 defa falan mağlup oldum.

    geçen hafta kadroları kendi kurmasına rağmen x factor bizim takım zayıftı lafının arkasına sığındı ve yedikleri 15 farkı sadece zayıf olmalarıyla açıkladı. bu hafta maç sabahı sözlük aracılığıyla mesajlaşarak, kadroları beraber kurduk. hatta cebren ve hile ile ne kadar ayağı düzgün adam varsa, ne kadar top yapacak şut atacak çalım atacak adam varsa hepsini kendisine aldı ama yinede ses çıkarmadım. hadi dedim bu hafta da böyle olsun. sahaya çıktığımızda da çamurluklarını tam gaz devam ettirip takımına yelek giydirmedi. maç başladığında skor bi anda 10-3 oldu. onlar birbirlerini yerken biz sahada gevşemememiz konusunda birbirimizi uyarıyorduk. bir ara oyun üstünlüğünü ellerine aldılar ve farkı 2'ye indirdiler. ancak biz bir gol atıp, maçın bitimine de 4 dakika kala bir gol daha atıp maçı 12-8 kazanmayı başardık.

    buraya kadar herşey normal, maçtan sonra oturup iki sohbet edelim dedik pişman olduk. tebrik beklerken bir anda bizim kalecimiz yoktu sesleri yükselmeye başladı rakipten. geçen hafta kadro zayıftı, bu hafta kaleci yoktu, ondan önceki bahaneleri hatırlayamıyorum bile artık; her hafta yeni bir bahane rakibimizde.

    x factor'e burdan sesleniyorum; her hafta başka bir bahaneyle bana gelme! sana açık yetki, istediğin oyuncuları al; kalanlarla ben seni yine yeneceğim merak etme!

    takımımın maç performansına değinmek istiyorum.

    nkfvas: adam klas beyler! 40 metreden gelen topu ayağının dışıyla kontrol edişi var ki; quaresma'yı kıskandırır.

    whats up man: sabri reyiz gibi savunma hücum her yerde etkili. yaptığı bindirmelerle rakibin dengesini net bir biçimde bozdu. ayrıca sahada hakan balta soğuk kanlılığında olması sıkıştığımız anlarda bize güven verdi.

    omarduff: savunmada hücumda her yerde etkili. forvet oynatsanız ibrahimovic, savunma oynatsanız cannavaro. göbeğe geçtiği dakikalarda attığı ara pasları forvetlerimizin golle daha rahat buluşmasını sağladı.

    psychonaut: bakstubaks bir arkadaşımız. sahanın her yerinde o var. savunmada kornerden kafayla top çıkarıp, aynı pozisyonda rakip kale önünde gol ararken bulabilirsiniz.

    cnyvz: her zaman ki gibi sahada materazzi'den esintiler sundu. takımın motivasyonunun düşmesine hiç izin vermedi.

    mert insanı: biz futbol oynuyorsak bu adam ne oynuyor? öyle bir teknik ve çeviklik var ki, yorulduğumuz anlarda resmen 1'e 5 hücum etti ve yinede durdurulamadı. inanılmaz bir kondüsyona ve futbol zekasına sahip. şapka çıkarıyorum performansına.

    cnkyvz: bu adam kaledeyken karşı takımın kalesine casillas'ın falan gelmesi lazım adil bir maç istiyorsak. iki haftadır fizik kurallarına aykırı kurtarışlar yapıyor. en önemli özelliği de hiç bir şekilde motivasyona gazlamaya ihtiyaç duymaması. iki haftadır kazanıyorsak kesinlikle galibiyette payı %51'dir. bir insan halı sahada 45 dakka sadece 3 gol yer mi?* hemde rakip ciddi manada bastırıp akıllı hücum etmesine rağmen. rakibin direncini kıran bir kaleci düşünün, işte bu adam odur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın