• 235
    maç kaç kaç bitti derseniz cevap veremem çünkü fark çift hanelere çıkınca saymayı bıraktım. zaten çift hanelerin üstüne 20 dakkada çıktık ve maç boyu rakibin yanımıza yaklaşmasına izin vermedik. yapılan yanlış hesap sonucu sahada 15 kişi vardı ve bir kişi kenarda oturmalıydı. ben abilik makamını kullanarak cnkyvz'yi tribüne gönderdim fakat x factor kaşınmış olacak ki cnkyvz oynasın abi biz bir kişi fazla oynarız çocuk oturmasın yazık dedi. o anda içimden galibiyet yeminini etmiştim zaten* bir de üstüne üstlük saroc denen ömür törpüsünü kendi takımımda görünce adeta fenerbahçe maçına çıkan hasan şaş misali motive oldum. rakip yarı sahaya baktığımda x factor'un alaycı gülümsemesiyle gözlerimin içine baktığını farkettim, işte o zaman içimden 'maç sahada kazanılır x factor, masada değil' diye geçirdim. karşılaşmanın tartışmasız iki yıldızı vardı bunlardan birisi mükemmel oynayan ve adeta rakip yarı sahada tek başına 5 kişiyi maymun eden mert insanı ve oynaması son anda kesinleşen rakibin ne yaparsa yapsın geçemediği 1 kişi eksik olmamıza rağmen 50 dakka sadece 4 gol yiyen cnkyvz.

    takımımızdaki truva atı saroc'a ayrı paragraf açmak mecburi oldu. bugün yelekli takımdaki oyunculardan daha özverili bir biçimde yelekli takım adına mücadele etti. her atağımızı kesti, her ayağına gelen topu rakibe verdi, karşı karşıya yakaladığı en az 3 pozisyonda şut bile atamadı. bugün ona rağmen ezici galip gelmek gerçekten mutluluk vericiydi.

    bir paragrafta maç öncesi kadro kurulurken türlü ali cengiz oyunları yapan, envai çeşit bizans entrikaları çeviren x factor'e. tek tek oyuncu seçmesine rağmen, takımını kendine göre kurmasına rağmen ve maç boyunca 1 kişi fazla oynamalarına rağmen; aldıkları bu ezici mağlubiyet hakkında ne düşünüyor acaba? ayrıca gerçek farkı bende merak ediyorum belki x factor saymıştır, bence 14-15 civarında. son olarak kendisine sesleniyorum; karşim kusura bakma ama ulemadan ayrıldığın sürece üzülmeye mahkumsun sbt :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın