• 2289
    her şeyi geçip** türk telekom arena'nın açılışına ilk 5 içerisinde girmek için kalan maçlarını kazanması gereken takımdır.

    bu çok ütopik bir temenni farkındayım. aslında beni daha çok düşündüren bir konu var ki, düşündükçe ruhum kararıyor, karardıkça düşünemiyorum.

    geçen sezon bu takıma taraftarın tepkisinin sebebi çok basitti. takım ruhsuz oynuyordu, isteksizde, inançsızdı. bu ne demek oluyor? yani bu takım istese rahatlıkla şampiyon olur, o kapasitesi var ama ruhsuz oynuyor demek oluyor.

    peki bu sezon tehlikenin farkında mısınız? neyi eleştiriyor, neyden mutsuzuz bir düşünsenize... diyoruz ki bu takımın yerlileri kalitesiz, kadrosu yetersiz, hocası kendi dünyasında, yönetimi karışık. işte bu çok ama düşündürücü. çok iyi bir takımınız varsa, o takım isterse yapabilir. çünkü böyle bir potansiyeli var. ama kalitesiz bir takımınız varsa, ne kadar istese de bir yerde tıkanır, kapasitesini ancak bir noktaya kadar zorlayabilir. işte şu anda içinde bulunduğu durum budur galatasaray futbol takımının. ve bu üstesinden gelmesi zor bir durumdur.

    yanlış düşünüyor olmak için çok şey verirdim. ama bir süredir söylemek isteyip de içimde tuttuğum şeylerdi bunlar. biri çıkıp yanlışsın desin.. inanırım..
App Store'dan indirin Google Play'den alın