• 2277
    2009 - 2010 sezonunda kurduğu takıma sabır göstermeyen bir yönetime sahip.

    hatta burda sürekli çelişkiye düşülen bir durum var. ben de düşüyorum bazen bu duruma. sadece futbolcu mu suçlu.madem takım başarısız oldu rijkaard hiç mi suçlu değil. hiç mi eleştirmiyoruz.

    bu daha önce çok güzel bir şekilde yazıldı. suç herkes de.futbolcuda, tenik direktörde, yönetimde, taraftarda. herkesde.

    elinde 4-3-3 oynamak için altın gibi adamlar bulunan bir takım. ligin başı hariç bir türlü oynayamadı bu oyunu.
    bu durumun başlıca etkenleri ise takımın kilit adamları baros ve kewell ın sakatlanması ve (gbkz: takımın 10 numara oyuncu tipinin yönettiği sistemden sanki 1 senede "löp" diye kurtulacakmış gibi hemen 4-3-3 oynaması beklenmesiydi.)

    olmadı yapamadık. ama takım tam anlamıyla bir kamp geçirdikten sonra müthiş bir 4-3-3 takımı olabilecekti.

    elinde arda-aydın-baros--elano-giovani-keita-kewell-jo gibi çevire çevire salkımlarını yayarak oynatacağın adamlar varken. bunların arkasına kaliteli ön liberonu da ekleyerek mutluluk yaşayacakken. ne oldu da bu duruma geldik.

    4-3-3 sisteminin bir yaratıcılarından bir de en iyi öğrenci ve öğretmenlerinden olan bu iki teknik direktör. birden birbirlerine dönüpte " (gbkz: ulan biz en iyisi bu sistemden vaz geçelim. alalım bir 10 numara tipi oyuncu, artık kaç asist yaparsa, baros da sakatlanmazsa beki şampiyon oluruz)" dedi ve bu hallere geldik.

    bu mu yani şimdi durum?

    yoksa şu mu arkadaşlar?

    yönetim gio pahalı, jo alemci ( bunu gene hiç anlamıyorum, karı atmasaydı eve erkek atsaydı napardınız acaba? ) keita sorumsuz, takım oyuncusu değil ((gbkz: yerine aldığınız adam daha 1 tane pas vermedi sağolsun, keitanın ilk 5 hafta neler yaptığını hatırlıyoruz. keza koca sene takımın en iyisiydi ama nedense takım oyuncusu değil) falan filan diyerek mındar ettiniz takımı.

    misimovic için bir şey denilebilir mi, kariyerine bakarsın, şu an bile takımda topu ayağına aldığında ulan en farklı şeyi yapan adam. ama 1 sene boyunca onu da beklemek olur mu?

    onu da bekleyeceğiz belki 7 asist ile kapatıcak ligi. ne yapıcaz sonra ? lincoln ü geri falan mı alırız?

    kısır döngü. galatasaray futbol takımı bu yönetim değişmeden, bu bataklıktan kurtulamaz. umarım görüyorsunuzdur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın