resim
Senijad Ibričić
Görev:Sportif Direktör
Takım:NK Domzale
Yaş:39
Uyruk:Bosna-Hersek
  • 48
    herkesi gerçekçi düşünmeye davet diyorum. uefa kupalarından elenmiş ve borç içinde olan bir klübüz. önümüzdeki seneler uefa mali kriterleri başımıza dert olacak. bu şartlarda bir futbolcuya 3 milyondan fazla yıllık ücret vermek saçma. en azından henüz erken, daha yeni stadımıza yerleşmedik ve şampiyonlar ligine hasret bir durumumuz var malesef.

    bu şartlar içerisinde zaten koşmayan, mücadele etmeyen bir takıma robinho'nun gelmesi mi tatmin edecek istemezükçüleri. malum önümüzde uzun bir lig maratonu boyunca özellikle deplasmanlarda berbat sahalarda mücadele edeceğiz. şuan büyük takımların stadlarının bile zemin yapıları malum*. geçen sene deplasman karnemiz hepimizin malumu. ihtiyacımız olan, teknik kapasiteden çok mücadeleci futbolcu tipi. sürekli hareket halinde, ileride baskı yapabilen savaşçı futbolcu tipi. tabi bu bir iki futbolcuyla olmaz, en azından bir kaç tane böyle futbolcuyla birlikte tüm takımın elinden geldiğince mücadele ruhunu yükseltmek gerekiyor.(evet cana için de böyle diyorduk ama değerlendirmek için henüz erken).

    kendi adıma bir itirafta bulunmak gerekirse, ismi duyulmuş 30 yaşındaki adamların kötü performanslarını görerek kahrolmaktansa böyle kapalı kutu futbolculardan bir şeyler beklemek beni daha çok heyecanlandırıyor. bekleyip göreceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın