• 8
    2 nci galatasaray sozluk hali saha futbol turnuvasi'na katılamama sebeplerimden biri. iş icabı o hafta sonu almanya basketbol lig kupası final-four'una gitmiştim. 4'lü finale o zaman murat didin'in takımı olan deutschebank skyliners frankfurt'ta ev sahipliği yapıyordu. turnuvanın açılışı da göttingen-brose baskets arasındaydı. o maçı ne alakaysa dikkatlice izlemiştim. çünkü saati uygundu (diğer maçlar oynandığı sırada internetten ilk gün beşiktaş-trabzonspor, ikinci gün gençlerbirliği-bursaspor maçlarını izlemeyi tercih etmiştim pota arkasında)

    brose baskets daha yarı finalde kupayı alacağını belli etmişti ama bu taylor rochestie denen arkadaş takımı gottingen'i maçın sonlarında zorla oyuna ortak etmişti. şutu inanılmaz temiz bir oyuncu. sakin ve lider. alman basketbolundan benim gibi bihaber olan herkes göttingen'in 10 numarasını çok beğenmişti.

    bu sabah resmi siteye baktım ve "göttingen'den transfer edildi" ifadesini gördüğümde "kesin o" dedim ve yanılmadığıma sevindim. d-wash'tan iyi olamaz ama d-wash'tan daha dengeli bir oyuncu. oktay mahmudi gibi disiplini ön planda tutan bir koçun sistemine adapte olmakta zorlanmaz diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın