• 2762
    yapması gereken en güzel şey reisi bu adamın (ali koç) üstüne salmaktır.

    şimdi bu adam cb seçimleri öncesi iktidar değişir umuduyla, hele şu seçim bitsin florya'da yaptıkları usulsüzlükleri anlatacağım dedi. seçim bitti, ortada bir şey yok. çünkü çıkıp iktidarın florya'yı bize peşkeş çektiğini falan anlatacaktı. iktidar değişmeyince o da öyle kaldı. koyacaksın o videoyu, varsa yüreğin çık anlat diyeceksin. hatta çirkinlişeceksin, yiyorsa çık anlat diyeceksin.

    yine bir divan kurulu toplantısıydı sanırım, divandakilerin de gazıyla şuna benzer bir şey söylemişti; 3 temmuz sonrası geldiğimiz bugünde fenerbahçenin hak arayaşında mevcut hükümet iktidar hiçbir şekilde yanımızda olmuyorlar. o zaman onlar da bu işin içinde demektir.

    bakın bunu sen ben desek rahat 10 yıl yatarımız var. daha azı için hapiste çürüyen insanlar var. koyacaksın bu videoyu, hükümeti de baskı altına alacaksın, sana bunları diyenin cezasını veremiyorsuna getireceksin mevzuyu. ya da ali koç'a diyeceksin, kimdir bu işlerin içinde olanlar ve hangi işler bunlar? böyle fsr görmüş tavşan gibi kalacak yalı çocuğu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın