• 49
    bu olay daha sonra ortaya çıksaydı daha kötü olurdu. açıklamakla iyi yapmıştır. belli ki birileri futbolcularını ** arayıp rahatsız etmektedir. şimdi bütün futbolcuları fenerbahçe maçında normal oyunlarını oynamak zorunda kalacak. şike teklifini kabul etmiş olanlar varsa onlar dahi... açıklama yapmasının tek kötü tarafı ise, şike yapmayan sadece hata yapan futbolcuların dahi bir yenilgi sonrası şikeyle suçlanma ihtimali...

    --- alıntı ---

    kanaltürk'teki futbol programında konuşan melih gökçek, sözleşmesi sezon sonu biten futbolcuları ariel broggi'ye maçın 15. dakikasına kadar kırmızı kart görmesi karşılığında 200 bin euro teklif edildiğini açıkladı.

    gökçek, "telefonun nerden geldiğinin ortaya çıkarılması için federasyonun acil harekete geçmesi gerekiyor. cep telefonuyla aranmış. ingilice konuşma yapılmış. ancak telefon numarası ile nerden geldiği konusunda bilgi sahibi değiliz. telefon hangi birime aitse ortaya çıkarılabilir. bu konuda gerekli talimatları verdik.

    gökçek konuşmasını şöyle sürdürdü: telefondan sonra sezon sonu sözleşmesi bitmesine rağmen bu oyuncumuz ahlaklı bir duruş sergileyerek, bu durum yönetim ve arkadaşlarına bildirdi.

    bir diğer olay ise futbolcumuz serkan kırıntı ile ilgili yaşandı serkan'a 100 bin euro teklif edildi.

    --- alıntı ---

    http://www.internethaber.com/...gruladi--250435h.htm
App Store'dan indirin Google Play'den alın