resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 9169
    hiç boşuna linçlenmeden başında söyleyim. hayatımda tek bir seçim bile iktidara oy vermedim. ona muhalif partilere oy verdim. üslup olarak bu tonda konuşması hoş olmadı başkanın. fakat lütfen gerçeklerden kopmayalım ve dürüst olalım. eminim dursun başkan, muhalif bir şekilde açıklama yapsa, ucundan laf soksa kimse spor siyaset üstü demezdi. atatürk'ün kalesi galatasaray spor kulübü derdi.

    spor siyaset üstüdür diyen ve gerçekten dürüst bir şekilde bunu söyleyen kesim, bence oransal olarak çok az. bu konuda dürüstlüğün çok az olduğunu düşünüyorum. sinirlenilen konu, benim istediğim gibi niye konuşmadın konusu daha çok.

    diğer bir yandan bakarsak seçimler, halkın, vatandaşın siyasetten isteklerini karşılamasının yegane yolu. bizim siyasetçilerimiz seçim olmasa, esnafı, kurumu, vatandaşı ziyaret etmez. bu muhalif olmuş, iktidar olmuş farketmiyor.

    gelecek seçim yerel seçim olduğu için bu seçimin de en önemli kısmı muhtemelen istanbul seçimleri olacağı için, yönetim olarak ne koparsak kardır. ben hükümet galatasaray lehine bir şeyler yaparsa, hizmet yaparsa oyumu değiştiririm demiyorum. fakat yönetimin görevi koparabildiğinin, en fazlasını koparmak. imamoğlu gelsin o da ziyaret etsin, o da bir şeyler vaad etsin. biz isteme aşamasındayız arkadaşlar. bırakalım onlar bizi kazanmak için elinden geleni yapsınlar.

    ben diyorum muhalif biriyim ama iktidar kazanacaksa bile, iktidar durduk yere kazanmasın, istanbul için bir şeylerin sözünü versin, hizmet etsin, öyle kazansın.

    stadın ulaşımı rezalet bir halde. ben karşıda oturduğum için geri dönme alternatifim yok, kendi aracımla gidiyorum her maça. her maç günü strese giriyorum sabahtan başlayıp. bu yol nasıl bitecek diye. her maç için minumum 6 saatim gidiyor. bunun 4 saati trafik ve otopark yeri bulmakla geçiyor. hastalık hariç maç kaçırmadım daha bu yıl fakat gerçekten artık zorlanıyorum giderken. yönetim isteyecekse tam sırası. 4 yıl sonrasına kadar yani cumhurbaşkanlığı seçimlerine kadar bir daha siyasetçi yüzü göremeyeceğiz halk olarak. şimdi halk, kulüp, bireysel vatandaş olarak ne alırsak maalesef o kar.

    başkandan isteğim de bu yönde. başta trafik olmak üzere ne kadar altyapısal galatasaray'ın sorunu varsa, iki belediye başkan adayından da açık açık istesin. projelerini anlatsınlar. kim kazanacaksa, kazanacak. en azından boş siyasi sloganlar ve kakofoni ile bitmesin seçimler. az çok bir kazanım elde edelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın