• 636
    yenilgiyi hakettiğimiz maç. direkten dönen, kerem paşanın kaçırdıkları ile beraber saçma sapan tıp kaybında yediğimiz kontradan geriye düştük. kerem efendi kaç haftadır aynı tip pozisyonlara aynı şekilde plase vuruyorsun. senin sorunun ne yahu! ısrarla topu havaya dikmek nedir, yeter! okan hocam 8+3 için günay alındı bir türlü müşlera'na kıyıp oynatamıyorsun. onsuz fark mı yerdik yoksa? yahu şakat olarak ıcardi oynuyor, maçta 2-3 gol pozisyonu yarattı. sırf 2-3 gol pozisyonu veya yapacağı asist için oyunda ise orada gol atacak adamı oynat! o da mertens'tır. kerem hem yorgun hem de bir süredir formu düşük. formu düşük oyuncuyu ısrarla oynatmanın da anlamı yok!

    kazımcan için sana kızmıyorum angelinho'nun önünde gösteren herbokolog taraftarlara yazar! orhan uluca'nın da dediği gibi zaha'nın arkasındakiler sürekli değişiyor ve uyun oluşmuyor. uyum oluşturacak son oyuncu da kazımcan'dır.

    şu maçta mağlubiyete takılmıyorum da kaç haftadır günay bir şekilde ligde oynasın diye dilimizde tüy bitti ya! +3 hakkını kalecide kullansan şu maçta kaçan goller belki kaçmayacaktı. geçmiş olsun! sadece o sikeci onursal başkan lütfü'ye yenilmek zoruma gidiyor.

    edit: yazmayı unutmuşum koca 90 dakikada sürekli markajdaki tek adama top şisirdik, orta kestik, aradan pas atmaya çalıştık. içeri pasla girmek yoktu. işte okan hoca bunu üzerine çalışmalı yoksa sezon sonu onoachu'ya talip olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın