resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 5290
    galatasaray’ımızın talih kuşu, kaptanı.

    kerem gibi bir oyuncuya sahip olduğumuz için gerçekten çok şanslıyız. şakasına denir ya bazen, adı kereminho olsa adına beste yapılırdı diye. bu şaka kerem aktürkoğlu için maalesef gerçek.

    bir kanat oyuncusundan bekleyeceğiniz ve kerem’in yapamadığı hiçbir şey yok. top taşır, hızlıdır, adam eksiltir, benim diyen pasörlerin atamayacağı pasları neredeyse her maç atar, kapalı savunmaya karşı oynar, açık alanda etkilidir, tekniktir, skor üretir, duran top kullanır, çizgiye de iner içe de kat eder, karar alma becerisi ve oyun zekası yüksektir. üstüne üstlük her geçen gün üstüne koyar, kendini geliştirir.

    21-22 sezonunda bizi ayağının tozuyla diyebileceğimiz kadar tazeyken tek başına kümede tuttu ve avrupada gurur duyulası bir performans sergiledi. 22-23 sezonunda gelen başarının en önemli faktörlerinden biriydi. icardi gibi bir adamı saha içinde en iyi anlayan ve besleyen kendisi oldu. çift haneli gol asist üretti. tüm yıldızlarla, büyük isimlerle hiç zorluk yaşamadan aynı sahayı paylaştı ve kalite farkı dahi hissettirmedi. 23-24 sezonunu da müthiş açtı. bunların hepsini erzincan’dan gelen sürpriz adam olarak, müthiş bir kaosun içinden çıkarak, sürekli değişen ortamların değişmezi olarak, inanılmaz bir maç yükünü firesiz taşıyarak, milli takımda devamlı yer bularak, yerli kuralında elimizi sürekli rahat ettirerek ve minimum maliyetle yaptı.

    benim son yıllarda en sevdiğim, başarısına en sevindiğim futbolcu da kendisi oldu. surat ifadesine kadar takan taraftarlarımızın sayısının az olmadığı yerde bir sonraki mücadeleye kendini hazırlamaya devam ettiği için teşekkür ederim. eminim ki şampiyonlar ligi seviyesinde de çalışmalarının meyvelerini alacak ve bizi gururlandırmaya devam edecek. allah sakatlık vermesin, kendisi galatasaray için yeri dolmaz ve paha biçilemez bir değerdedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın