• 161
    hayatım boyunca izlemekten en çok rahatsız olduğum ilk yarı oynanmış olan maç. adeta televizyonu kapatmak , o ıslıkları yapanlara küfretmek istedim. "o" taraftar ile aynı isim altında , "galatasaray taraftarı" olarak bulunmak gerçekten utanç verici. hangi zihin , hangi mantık böyle bir protesto yapabilir ? arda turan'a olan tepki ne için ? tamam jo sorumsuz bir futbolcu ve tepki verilebilir ama bu şekilde mi olmalı ? hadi bu şekilde oldu diyelim , diğer futbolcular böyle mücadele edip 4-0 öne geçtiği zaman neyin tepkisi bu ? napıyorsunuz lan siz !

    gerçekten utanıyorum , bu bilinçsiz ve kimse kusura bakmasın ama "kültür seviyesi düşük" taraftar kitlesi beni utandırıyor. hadi şu an puan durumu pek iyi değil , peki bundan 4 hafta sonra galatasaray lider olursa aynı taraftar o "müthiş" tepkisini o zaman nasıl verecek ? o zaman da "gol sonrası ıslık şov" yapılacak mı ? işte bu yüzden sevmiyorum ben bu işi , yok efendima migo yok efendim bilmem ne. bir kısım taraftar alkışlayıp destek verirken onları bile "ıslık" altında bırakan taraftar bir utanç sebebi her anlamda.

    gerçekten kelime bulamıyorum , sadece yazıklar olsun. ve bunu yapan taraftar "bizim sevgimiz renk lan renk" falan demesin. "yenildiği" zaman destek yerine köstek olan kişiler "taraftar" değil "yancı" olur sadece. bırakın bu işleri.

    not : işte bu yüzden "beşiktaş taraftarı" benim için hep "taraftar" olmuştur. herkes kendine baksın önce.
App Store'dan indirin Google Play'den alın