resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 1638
    eklemeden edemeyeceğim bir konu daha var ;

    kendisi tarafından barcelona zamanları yapılan "genç hareket" ile galatasaray zamanı yapması beklenen "genç hareket" nasıl bir tutuluyor anlamıyorum.

    evet galatasaray tarafatarı olabiliriz ama gerçekler bizim en büyük dayanaklarımız olmalıdır. messi , iniesta , bojan ve valdes gibi isimleri oynattığı için övülen rijkaard ahmet , mehmet , osman , hasan oynatılmadığı için eleştirilemiyeceği gibi messi ile osman karşılaştırması dünya üzerinde hiçbir mantık ile açıklanamaz. ha sen bana messi olabilitesi olan -hani milyon ihtimal içinde bile olsa gösterirsin- o zaman eyvallah derim ama insaf artık. aydın dedik 4 yıl boyunca adam bir tek taş koymadı futbolu üstüne. yıllar boyu cafercan , mülayim , özgürcan dedik bir tanesi bile çıkıp bir maç oynayamadı.

    bu takım arda turan kazanmış ve o dönem kaybolmuştur. onun dışında oynayabilecek olan oyuncular zaten zaman zaman forma buluyor , bunu biraz olsun "oyuncu geleceği" açısından düşünmek lazım. zira emre çolak çıkıp bir fenerbahçe maçı oynasa , 90. dakika'da gol kaçırsa neler olur düşünmek lazım. herkes aydın gibi 89'da bir gol atıp 4 sene beklenti yaratamaz , bunları düşünmek lazım.

    yorum yaparken yazmış olmak için yazmamak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın