• 3793
    22 haziran 2022 tarihli entrymde gittiğimiz yolun iyi bir yol olmadığını yazmışım bu başlık altında*. sadece ben de değil, sosyal medyada taraftarlarımızın hemen hepsi yazdı. teknik ekip ve yönetim kanadı ise tavsiyelere kulak tıkayıp bile isteye hata yaptılar. hatta benzer hataları sezon başındaki yanlışları telafi etmek için yapılan transferlerde de yaptılar.** o yüzden bugün geldiğimiz nokta benim için hiç sürpriz değil.

    anlamadığım şeylerden biri andreas pistiolis'in bu kadar savunulması. biz geçen sene bundan daha iyi bir durumdayken efsanelerimizden ekrem memnun'u gönderdik, bence gitmesi doğruydu da. kötü yapılanmanın suç ortaklarından olan pistiolis'in turgay zeytingöz kadar topa tutulmaması, savunulması bana garip geliyor. geçen sene geldikten sonra iyi bir performans sergiledi ama o geçen senede kaldı. bu sene kadroyu kötü kurduğu yetmezmiş gibi iyi coaching yaptığı 1 maç bile yok.

    hiç sevmediğim bir dönerciden* duyduğum "ben haklı çıkmak istemiyorum, mutlu olmak istiyorum" lafı ruh halimi anlatmak için birebir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın