• 59
    soy ozan'ın barış çubuğu tadında elden ele dolaşan içkisi bana da nasip oldu, öksürük şurubu gibi neydi öyle o ya!
    tokanın her zamanki samimi sarılışı, captano abime çekinerek verdiğim selam(benim çekingen olduğum hakkındaki söylentiler dilden dile aktarılırken bu yazdığım çok uygunsuz oldu), wasabi'nin aradan sıyrılıp elimi sıktığı anlar artık rutin hale geldi; ama nkfvas'ın izmir'den ikinci kez gelişi, istanbul beyefendisi* bunu yazan tosun'u görmek, s3th'in yine geç kalışı ve göremeyişimiz... :) lamore'nin, beni tutup 'haydi geç kalmamalıyız essgi girmiş bile eski açığa *, gitmemiz gerek' diyerekten beni zirvenin göbeğinden çekip çıkartması ile tadı damağımda kalan zirve olmuştur. önceki zirvelerde tanıştığımız halde hatırlayamadığım feanor, kendisini tanımama rağmen, gerçek adımla hitap edersen daha iyi deyip beni yine bozdu, ama artık hayatta unutmam, söyleyeyim. gönül isterdi ki, hagi de yanımızda olsun; ama katılamadı bize. onsuz biraz eksik oluyor bu zirve olayları, öyle geliyor bana.

    maçtan sonraki mini zirve ise ayrı bir keyif oldu benim için. baglamaist ve gs ile de tanıştık, çok memnun olduk:) s3th de en sonunda katılabilmiş zirveye gördük, sevindik :p nkfvas bundan sonra maç günleri gelmeyecek söz verdi. (iki maçtır yeniliyoruz onun yüzünden çünkü:)

    maçtan önce, maç boyunca beni soğuktan koruyan sweatini veren bunu yazan tosun'a, maçtan sonra bir an olsun yanımdan ayrılmayan, beni yalnız bırakmayan s3th ve nkfvas'a ayrıca parantez açıyorum, bunlar altın kalpli çocuklar yane.

    özetle, zirveler iyidir, güzeldir, geliniz, gelmeyenleri getiriniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın