• 3752
    yerli rotasyonu hâlâ çok zayıf olan takım. tabi onun için sezon başında aksiyon almak lazımdı. yunus ve mahir transferlerine anlam veremedim. muhammed baygül, metin türen, erkan yılmaz gibi oyunculara yönelmeliydik. aklıma gelmeyen başka oyuncular da vardı tabi.

    göksenin , yunus , mahir ve sinan vasat altı oyuncular. muhaymin iyi savunmacı, enerji verebiliyor ve yerli o yüzden meh bir transfer diyebilirim. sadık'ı ise pamuklara sarmak lazım , maşallahı var. onun dışında bost, ennis ve coloiarodan oluşan güzel bir yabancı iskeletimiz var. sadık'ı stretch five oynatıp yanına coloiaroyu koyduğumuz zaman bost-ennis ve mcgee ile birlikte harika bir hücum takımı oluyoruz. tabi savunma tamamen ayrı bir hikaye oluyor. sadık kuvvet olarak 5 için yetersiz ve guardlar çok iyi savunmacılar değil , o yüzden de çemberi savunmada sorun yaşıyoruz. floyd normalde çemberi belli oranda savunabiliyor ama hücumda boş küme, sakatlıktan da yeni çıktı ve yabancı sınırı nedeniyle ligde tercih edilmiyor şu an. hummer'ı ise pek çözebildiğimi söyleyemem. belirli şeyleri iyi yapıyor gibi görünüyor ama keskin olarak yapabildiği bir şey yok. ( savunmada switch yapabiliyor en iyi özelliği o ama biz takım olarak öyle bir savunma yapmıyoruz)

    şu an için kadro kalitesi olarak efes ve fenerden sonra en iyi takım olduğumuzu söyleyebilirim ancak ligde gerçekten takım oyunu oynayan ve bizden daha iyi savunma yapan takımlar var. karşıyaka, telekom , antep gibi. playofflara doğru optimal oyunu ve rotasyonu oturtursak basketball cl'yi kazanmamamız için bir sebep görmüyorum. ligde de efes veya fenerle eşleşene kadar ilerleyebiliriz. şu an için transfer diye tutturmanın lüzumu yok, çünkü yerli oyuncu alma imkanımız zaten yok, yabancı da floyd ve hummer'ın durumuna göre alınabilir. bekleyip görmek lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın