• 60
    football manager serilerini senelerdir oynarım. çok acayip başarılar da yakaladığım oldu. iyi bir fm oyuncusuyum yani. bu yıl pek oynayamamıştım ancak geri döndüm. işsiz başladığım kariyerimde bundesliga 3'teki kaiserslaturenle anlaştım sezonun 10. maçında falan. bundesliga 2'ye çıktık. burada biraz zorlanıyorum; maalesef kadro kalitem yetersiz, para da yok...

    yalnız şunu fark ettim ki bu seri giderek daha arcade hale geliyor. evet, bir sürü oyuncu rolü falan çıktı; artık daha detaylı veriler, analizler var bilmem ne. ama oyun motoru sağ olsun, taktiksel esnekliğe çok da müsaade etmiyor. mesela savunma futbolu oynatmak, 1-0'lar ile ilerlemek özellikle son yıllarda eziyete dönüştü. bu zaten zor bir şey, kabul ediyorum ama gegenpress tarzı oyunları çok daha kolay oynatıyorsunuz. bu sene başlarında göztepe ile ilk yılımda şampiyon olmuştum mesela ve çok az transfer ile bayağı bayağı önde baskılı büyük takım futbolu oynuyordum.

    serinin daha eski oyunlarında taktiksel çeşitlilik daha fazlaydı diye düşünüyorum. daha özgün taktikler geliştirmenize izin veriyordu oyun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın