• 31272
    oluşan iyi sinerjiyi bozmak istemiyorum, o yüzden fazla detaya girmeyeceğim. çok iyi bir takım kuruldu, izlemesi çok zevkli olacak. fakat elzemin de elzemi olan şey şu an yatmamak. böyle bir riskin altına girdiysek;

    1. bu takım şampiyon olmak zo-run-da. teknik ekinin futbol ayağını, yönetimin federasyon ayağını asla boş bırakmaması gerek.

    peki yeterli mi? asla değil.

    2- bu takım gelecek sene şampiyonlar ligi gruplarına kalmak zo-run-da.

    bunun için de yönetimin gelecek senenin planlamasını baştan yapması, sezon bitmeden de gerekli aksiyonları alması gerek. zira artık ön eleme oynamak zorundayız.

    neden? çünkü zarardayız. (-) ile başlıyoruz, bu normal ama sezonu şampiyon bitirsek bile artıya çıkamıyoruz.

    tek iyi olan şey satıp gelir getirebilecek futbolcularımız var. marcao gittikten ve mertens - oliveira geldikten sonra çok umutsuzluğa kapılmıştım ama artık nelsson, kerem, yunus, yusuf, ross gibi performansını arttırırsa geleceğimiz kurtarabilecek oyuncular var.

    taraftara çok büyük görev düşüyor. aman yusuf da havalarda, oliveira çöp, torreira yatmaya gelmiş, nelsson’un aklı sevilla’da, kerem çöpün de çöpü gibi yorumları görmemeliyiz artık. galatasaray’ın bekası için azıcık eleştirmeyiverelim, destek olmak lazım, ölmeyiz.

    çünkü başarısız olursak, ve bu futbolcuları da öğütürsek, rivayı da gider bir popülist takım yapalım diye kullanırız. atacak kurşunlarımız bitmek üzere. farkında olmamız elzem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın