• 386
    geçen seneki rezalet futbola kıyasla bu sene en azından on alanda presi iyi yapıyor ve rakibi yarı sahasına hapsedebiliyoruz. bu kıymetli bir gelişme.

    fakat maçın çok büyük kısmı rakibin sahasında oynanmasına rağmen bugün hem kanatlar hem de forvet hattı ve onları besleyecek 10 numara pozisyonu çok kötüydü. buralarda hiçbir varlık gosteremedik. kerem hala top eziyor, geçen sene de yapardı bunu ama takımın en iyisi olduğu için pek göze batmazdi. bu sezonki iki maçta beni irrite etti açıkçası. yunus maçın ilk 20 dakikası iyiydi, bir iki patlayıcı dribbling de yaptı ama sonra ortadan kayboldu.

    abdülkerim sana ne diyeyim bilmiyorum. profesyonel bir futbolcu en iyi ihtimalle 9 yaşından beri futbol, 12-13 yaşından beridir de kulüp çatısı altında futbol oynuyordur. buna rağmen yanındaki adama pas atamamak nasıl bir şey? hayret ediyorum.

    çok rahatlıkla alabileceğimiz bir maçı ileri hattımızın formsuzlugu ve beceriksizliği yüzünden kaybettik. geçen seneki rezaletten sonra bu futbol bile iyi gelse de genel olarak kötüydük. ışin kötü tarafı bu mağlubiyetin böyle bir sinerjinin oluştuğu bir dönemde gelmesi. ligin 11. haftası olsa bu kadar uzulmezdim. umarım takımdaki olumlu havayı dagitmaz, eksikler görülüp önlem alınır ve sezon sonunda dönüp baktığımızda hayırlı bir mağlubiyet olmuş deriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın