• 245
    ilk yarı iki takımın net pozisyon üretmekte sıkıntı yaşadığı bir maç oluyor. galatasaray oyunun hakimi olarak gözükse de hücumda oldukça uyumsuzluk göze çarpıyor, 2. ve 3. bölge arasında bağlantı kurulamadı. topu aldığımızda çok telaş içerisindeyiz, sete yerleştirip biraz topa basmalıydık. 4-2-3-1'de oynadığınız zaman forvet arkası oyuncunun bağlantı olup hareketlilik sağlaması şart. hazırlık maçlarının yıldızlarından akbaba bunu iki maçtır hiç yapamıyor. takım 10 kişi oynuyor desek yanlış olmaz.

    seferovic ise sahanın en kötülerinden. takım arkadaşlarından çok uzak kalıyor ve fizik olarak iyi gözükmedi. oyuncular onu daha fazla oyuna katmalı ve kullanmalı. antalya maçında da sıkıntı buydu, mümkün olduğunca oyuncular birbirlerine yakın oynamalı. kerem'in biraz telaşlı ve basit oynamayan oyununu da törpülemesi gerekiyor.

    sergio oliveira'nın bu kadar gömülmesini anlamlandıramadım, savunma performansı problemli gözükse de topla üretmeye çalışan tek oyuncu. aanholt'a attığı toplar olmasa ilk yarı pozisyona girmeden bitirecektik muhtemelen. aanholt'a değinmek lazım, final paslarında kararsız tercihleriyle çok saç baş yoldurdu her seferinde hatalı tercihte bulunması da gerçekten ilginç.

    ikinci yarı değişikliklerle başlanmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın