resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:27
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 4392
    2017-2018 yaz transfer sezonunda defans bölgesine takviye yaparken sol ayaklı stoper için francesco acerbi için teklif yaptığınızda sassuolo en son 12 milyon €'ya düşmüştü.

    acerbi o zaman 28 yaşındaydı, bizde sol ayaklı stoper için 8-9 milyon eurolara kadar çıkıp o maliyette kimseyi bulamayıp mecburen sağ ayaklı maicon roque'i almıştık.

    demem o ki marcao için teklif edilen 10 milyon €'lar 12 milyonlar falan oldukça düşük rakamlar, marcao'yu sattığın takdirde abdulkerimin olası yetersiz performansında transfer yapmak istesen gözden çıkaracağın bonservis 10 milyon civarında olacak.

    ayrıca bize bu komik teklifleri yapan sevilla 1 hafta içinde kounde'yi barcelona'ya 50-60 milyon arasında satacak, bizim bunu koz olarak kullanmamız lazım.

    çok istiyorlarsa en kötü 16-18 arası vermeleri gerek, her iki tarafın tatmin olması için. eğer sevilla'nın komik rakamını yine sırf marcao istiyor diye kabul edersek 2019 yazında, banega isterken elde ki fernando'dan olduğumuz gibi yine tokatlanacağız sevilla'ya.

    umarım böyle olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın