resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:27
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 4382
    burhan can terzi'nin 8+2m €'ya gidiyor haberinin doğru olma ihtimali yok. zaten marcao'nun minimum fiyatı geçtiğimiz* sezon avrupa kulüpleri tarafından belirlenmişti, napoli'den 13m € opsiyonlu teklif gelmişti hatırladığım kadarıyla.

    günlerdir hem ispanyol basınında hem de türk basınında sevilla'nın 12m € + bonuslar şeklinde teklifinin olduğu, galatasaray'ın ise 15m €'dan aşağı bir fiyata bırakmayacağı söyleniyor. marcao'nun ayrılma isteği olsa bile aslında bu bizi çok da zor duruma düşürecek bir şey değil, 2 yıl daha sözleşmesi olan bir isim, 15m €'dan bir kuruş aşağısına bırakmıyorum, ona göre teklif getir dersin menajerine, getirmiyorsa da takımda kalır oynamaya devam eder.

    bu fiyatlara verilmesinin ihtimali yok, inanan varsa elimde satılık köprü var. 3 sezon önce zaten 4m € verip almışız, oynatıp geliştirip üst düzey bir stoper haline getirmişiz, 8m €'ya gitme ihtimali var mı sizce bu adamın? burhan can bu haberi kimden duymuş bilmiyorum ama ben gazeteci olsam bu haberi girmezdim, komik duruma düşürmüş kendisini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın