• 189
    yıllarca milyon eurolar harcanıp, başarılı da olunsa başarısız da olunsa borcun arttığı zamanlar varken, milyon eurolar harcayıp başarısız olunan zamanlar varken kendileri hakkında söylenenlere güldüğüm grup.

    galatasaray futbol takımı yakın tarihinde şampiyon olmadığı, başarısız olduğu sezonlar var. bunların çoğunda da bir sürü para harcandı.

    ama nedense bu sezonlar unutulup başarısızlık sadece para harcanmadığı için deniliyor. ki para harcandı da en önemli yerler olmadan harcanmış. sanırsınız 5 milyon euro harcadı takım. konuşulması gereken ne kadar muhasebe yapıldığı değil, kadronun nasıl kurulduğu. hayır ben hayatımda muhasebe yapıp 25 milyon euro harcayan takım görmedim.

    neyse, bu saatten sonra olmaması gereken taraftar. çünkü kimsenin taktiği yok. daha bir ay önce altyapı oynasın diyenler şu an orayma da transfer burama da transfer diyor. salalım biz mi kurtaracagiz? ada da satılsın kulüp de satılsın bize ne? hemen oraya bir yıllık 6 milyon eurodan talisca yazın. banane arkadaş yunus'dan emin'den? ben transfer istiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın