resim
Gedson Carvalho Fernandes
Takım:Beşiktaş
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.83
Uyruk:Portekiz
  • 2901
    burak elmas yüzünden beşiktaş'a kaptırdığımız oyuncu.

    bu başlığa son kez yazıyorum. 10 m euro üzeri tekliflerde benfica söz sahibi olacakmış. kısaca 11 m euro verene benfica paket yapıp gönderir, beşiktaş'ta uzaktan bakar. bonservisinin yarısını bile zor ödeyecek kulüp 11 m euro veremez. ufak bir hesaplamayla gündemde olan axel vitsel'le maliyet-performans karşılaştırması yapmak istiyorum.

    axel vitsel (3 senelik sözleşme)
    yaş:33
    oyuncuya senelik:2.5 m euro
    imza parası: 3 m euro
    3 sene sonunda kulüpten çıkan toplam para: 10.5 m euro

    performans olarak 2 sene iyi kötü katkı alırız. 2. senenin sonunda göndermek isteriz muhtemelen. e tabii oyuncu da 'ben gs'de çok mutluyum, bir yere gitmiyorum...' der. son sene yatış anlayacağınız. ayrıca 1 kuruş para kazanamazsın. üzerine yeni orta saha ararsın, ona da bir ton para vs.

    gedson fernandes (5 senelik sözleşme)
    yaş:23
    oyuncuya senelik:1.5 m euro
    bonservis: 11 m euro
    5 sene sonunda kulüpten çıkacak para 18.5 m euro

    profesyonelliği, iş ahlakı yüksek bir oyuncu. zaten tanıyoruz az çok. sorun çıkaracak bir tip asla değil. istersen 5 sene dolu dolu katkı alırsın, yıllarca orta saha aramazsın. ya da istersen 2-3 sene oynatıp 15-20 m euro civarı paraya rahatça gönderebilirsin. zararın olmaz.

    benimkisi sadece fikir. cenk ergün daha iyi bilir tabii !!!

    edit: bazı arkadaşlar haklı olarak kap bildiriminde öyle bir madde olmadığını söylüyorlar. benim de aklım bazı şeyleri almıyor. beşiktaş bonservisinin yarısını almış, iyi güzel. peki ya hiç satmazsa beşiktaş. öyle ya satmayabilir. ne olacak benfica'nın yarı bonservisi? bu benfica kulübü bu kadar keriz olamaz heralde. kap'ta böyle bir bildirim de yok. pek anlamam bu kap işlerinden ancak gizli maddeler olabilir yani.

    edit2: https://gss.gs/FYr.jpg bu görseli yeni görüyorum. burak elmas'a selamlar, o anladı.
    edit3: 10 u unutmadık uyardı, bjk formalı görsel fake'miş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın