• 69
    çok yanlış yönlendirilen ve yanlışlarına alkış tutar hale gelmiş, gerçeklerden uzaklaşmış camia.

    bir kere sosyal medyası(twitter özellikle) kimlerden olduğu bilinmeyen(nihat özdemir, ali koç olduğunu tahmin ediyorum) ismi cismi olmayan kişilerin kontrolü altında. bu kadar manipülasyona açık bir camia görmedim. fikir özgürlüğü adına bu manipülasyonları göremiyor bile.

    herkes birbirinden nefret ediyor. fatih terim nefreti ayrı, abdürrahim nefreti ayrı (bu arada fatih terim ile abdürrahim'de kavgalı), rahmetli mustafa cengiz nefreti ayrı, burak elmas nefreti ayrı, ünal aysal nefreti ayrı, adnan polat nefreti ayrı, dursun özbek nefreti ayrı, eşref hamamcıoğlu nefreti ayrı, lise nefreti ayrı, alaylı nefreti ayrı, futbolcusuna nefreti ayrı, torrent'e nefreti ayrı, fatih altaylı, hıncal nefreti ayrı... sözün kısası protonlarına kadar birbirinden nefret eden camia nasıl başarılı olsun? hiçbir camiada olmayan aşırı nefret duygusu var bu camiada. biz bir kulübüz, spor yapıyoruz neyi paylaşamıyorsun da herkes birbirinden nefret ediyor?

    eski basmakalıp cümlelerle yok "biz kaostan besleniriz" gibi laflarla kendilerine telkinler yapıyorlar. hayır, o kadar bölünmüş durumdasın ki hiçbir kaos seni başarılı kılamaz. her kaos seni daha fazla böler bunu bile göremiyorsun artık.

    açık söylemek lazım bu camiayı bundan sonra aziz yıldırım tarzı birisi paklar. fenerbahçe'nin 90'lardaki haline döndü camia, kimse gözünün önünde olanı görmüyor. birisinin yukarıdan çok sert vurması gerekiyor ki düzen yeniden kurulabilsin. camianın başkanlık havuzu aziz yıldırım gibilerine izin vermediği için sürekli zayıf başkanlar gelecek. o yüzden de tüzükler değişene kadar, sürekli bölünen, sürekli başarısız olan ve sürekli birbirinden daha fazla nefret eden bir camia göreceğiz. bundan sonra 2 sene de bir şampiyon olan galatasaray'ı değil 10-15 senede bir gelen şampiyonlukları göreceğiz. acı ama durum bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın