• 255
    daha öncelerde olumsuz şeyler başımıza geldiğinde diye diye oldurdunuz falan derdik ama o olumsuz şeyler rakibin öne geçmesi, iç sahada beraber kalmak falandı.
    bu seferki şakası yapılır bir şey değil.
    ama bu kez de sanki sülalem rahat modunda takılan taraftarlarımızın olmaz ya olur mu öyle şey diye diye başımıza getireceğini düşünmüyor değilim.
    takım teknik direktör değiştirdi, bu yıl hiç son dakika golü ile 3 puan almadık sanırım, eskilerin tabiriyle altı pastan gol atamaz haldeyiz, futbolcular iki kişi bir olup bir adama faul bile yapamaz haldeler, takımın yarısı gamsız diğer yarısı vitaminsiz titrek, 2-0 öne geçip puan kaybediyoruz , geri düşsek maç çeviremiyoruz, başkan sadece başkanım diyebiliyor başka bir fonksiyonu yok, federasyon başkanı galatasaray nefretinin vücut bulmuş hali, seyirci tepkisini kime vereceğini şaşırmış halde kafası karışık, hakem hataları diz boyu, büyük takım refleksimiz kalmadı, galibiyeti unuttuk, en son organizasyonla ne zaman gol attık kimse hatırlamıyor, say say bitmiyor.
    bir başka takım için bunlar sayılsa vallahi küme düşer derdim. aslında önce inanmazdım ispat ederse küme düşer derdim. vallahi hepsi gözümüzün önünde oldu. akıl alır gibi değil.
    şahsi kanaatim bahsi geçen takım sivas falan olsa düşmüş bile derdim şimdi galatasaray için dilim varmıyor %50 -%50 diyebiliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın