• 64
    1481 futbol yatırımları a.ş.'ye ait olan futbol kulübü. şirket olduğu için ticaret sicil gazetesinden bu sahiplik görülebiliyor. bağlı olduğu sicil müdürlüğü niğde seçip niğde anadolu olarak aratınca buluyorsunuz. ticaret sicil numarası 5106. 22 ekim 2021 tarihli gazetede pay devri görülüyor. eskiden yönetimi temsile yetkili altınordu futbol yatırımları a.ş.'den yöneticilik hüseyin vural aküzüm'e geçmiş. şirketin tek hissedarı 1481 futbol yatırımları a.ş.

    sicil müdürlüğünü istanbul seçip bu şirketi aratınca da karşımıza 323842-5 sicil nolu şirket çıkıyor, 1481 futbol yatırımlar a.ş. kuruluşunun duyurulduğu 23 ağustos 2021 tarihli ticaret sicil gazetesinde sermayesine ve kurucularına ulaşabiliyoruz. ortada daha once cesitli haberlerde gectigi gibi bir grup iş adamı yok, sadece ural aküzüm var. 100 bin lira sermayeyle kurulan şirketin tek sahibi, tek ortağı, kurucusu, yönetim kurulunun tek üyesi ve haliyle başkanı ural aküzüm. aynı şekilde niğde fk'nın da şirket yönetimi sadece ural aküzüm.

    kısacası niğde fk sadece ural aküzüm'e ait bir şirket. resmi olanın ötesinde bir anlaşma, bir sözleşme varsa tabii ki bunu kayıtlardan görmek mümkün değil.

    diğer yandan tek kişiye ait bir şirket olmasını negatif bir durum olarak da değerlendirmiyorum. muhtemelen kulüpten rica edildiği için bir miktar batacak yatırıma razı olmuştur aküzüm. sportif açıdan işe yarasa da kârlı bir yatırım olması pek muhtemel değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın